Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Спални вагони на БДЖ в ТТ
Сaprycorn:
Малките прозорчета са от страната на коридора, а от страната на купетата са големи. Снимката на истинския е от страната на купетата.
KRAKOMOBILA:
Значи ги бъркам - щото на София има едни спални с малки прозорчета от двете страни.
zazo:
Ето така са от една и съща страна, a и снимката е цялата + ГДР-ския вариант. От лява надясно прозорците са: тоалетна, помещението на шафнера, следват 10 купета, тоалетна.
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3299.msg67485#msg67485 date=1321387572 ---Ти па ше кажеш, че ги няма. Има ги и още как. Ако се разходиш из гарата и депо Надежда ще ги видиш, това, че не са сини е друг въпрос.
--- Край на цитат ---
В случая, мисля че бъркаш. Не вярвам да са останали в движение от тези вагони. Доколкото знам са бракувани всичките в началото на 80-те. Може да има някой преустроен на друг тип. Ако имаш предвид тези от долната снимка те са други от доставка на вагони втора ръка през 1998 ако не се лъжа. Ако ли пък не снимай и покажи ще е интересно.
pach:
--- Цитат на: zazo link=topic=3299.msg67486#msg67486 date=1321391289 ---...
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3299.msg67485#msg67485 date=1321387572 ---Ти па ше кажеш, че ги няма. Има ги и още как. Ако се разходиш из гарата и депо Надежда ще ги видиш, това, че не са сини е друг въпрос.
--- Край на цитат ---
...
Ако ли пък не снимай и покажи ще е интересно.
--- Край на цитат ---
Това имах предвид - едва ли 50 годишни спални вагони са останали в България.
И аз бих искал да видя снимка н атакъв вагон!!!
А не да се налага Зазо да я получава от Германия...ама едва ли от такъв вагон е останало нещо за снимане!
;D ;D ;D
KRAKOMOBILA:
Ще снимам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия