Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (23/36) > >>

fyut:
 :diablo: :diablo: :diablo: Слагайте на машините и вагоните каквито си искате знаци, НО не се бъзикайте с ПАМЕТТА  на нещастните хора. Толкова за ИСТОРИЯТА!!!!!!!!!!!!

pach:
Жоро ... :good:
:hi: :hi: :hi:
Is  the man!!!
 :clapping:

spas_tf:
Такъв модел бих стъпкал и след това изгорил! Отвратително! Жоро е прав , не се заигравайте с нещастието , сякаш няма хубави и приятни неща на тоя свят!  :nono:

novobranec:
To EMPEROR: това в случая не е ограда, а профилна ламарина. Но не виждам проблем да се направи и на ограда.
Жоро, що пак обръщате нещата на политика и пропаганда, бе? С мене са си правили и по-лоши майтапи и кво?
В края на краищата всеки си има право на мнение, което уважавам, но смятам че за това си има достатъчно други форуми по нета. Така че дайте да не се отдалечаваме от моделизма, или поне не много. Та по повод на моделизма - преди няколко години на някакво изложение на модели първо място за диорами беше спечелила една доста импозантна диорама, наречена "Гулаг" - пипнал я беше човекът, както си му е ред - с всички подробности (а ги имаше много и се виждаха достатъчно добре, щото беше в голям мащаб, май 1:35). И не съм чувал досега КГБ да е пратило хора да застрелят автора. Писах го другаде по повод на гербовете, повтарям пак: за мене основната идея на моделизма като хоби е пресъздаването на една реална действителност, независимо дали тя ни харесва или не. На който не му харесва - да събира марки или салфетки, както някой беше предложил тука.  :yes:

Gervasii:
съгласен съм с Бранеца и направо ми отмъкна помислите и сюжета за реплика :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия