Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (9/36) > >>

pach:
На френеца чертежите са за картин , ама той си ги прави от балса , пластмаса и гипс - стават страхотни , разгледай ги пък тогава кажи ,че не те кефят... :-*

Maktub:

--- Цитат на: Vlado link=topic=33.msg7954#msg7954 date=1215592739 ---Не бих се съгласил. Всичките ми къщи са от картон: http://www.railwaypassion.com/?cid=130

--- Край на цитат ---

Верно? Сериозно, мислех, че си го правил с дърво, гипс... бе с разни материали, като този френчмен, не подозирах, че е от картон (или поне не само от картон)

Vlado:
Не, всичко е от картон, включително дограмата. Изкючение правят само покривите, улуците и водосточните тръби по обясними причини.
Но не съм против да се работи и с други материали. Просто на мен ми е по-лесно с картон, защото лесно се обработва, евтин е и добре се лепи (с Ц200).

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=33.msg7973#msg7973 date=1215611215 ---Не, всичко е от картон, включително дограмата. Изкючение правят само покривите, улуците и водосточните тръби по обясними причини.
...

--- Край на цитат ---
Да не текат ли бря ?!!!
 ;D ;D ;D те това е обяснима причина , инак ще е обяснена! ;)
 ;D ;D ;D

Vlado:
Да не такат та, за какво друго!  ;D То дъжд ли е като дъжд сега... вали като порой, цяло наводнение.  ;D
А сега сериозно: просто ми е по-лесно така. Иначе ако тръгна да правя ръчно и керемидите... ау-у-у-у!  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия