Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (13/36) > >>

zazo:
Вариант 1: намираш чертежи (малко вероятно) и си ги обръщаш в 1:87.
Вариант 2: този на Пач, но тук мога да ти дам следните съвети:
Когато снимаш сградата е хубаво да се отдалечиш колкото можеш повече и да се стремиш да заснемеш всяка фасада фронтално, т.е. доколкото е възможно хоризонталните и вертикалните линии във фасадата да са възможно най-успоредни на краищата на кадъра, по този начин се избягват изкривявания на перспективата, които могат да те подведът при мащабирането. Идеалния случай е да снимаш отдалече с повечко зум, качен малко на високо, като апарата е насочен перпедикулярно на равнината на фасадата.
След, което от всяка фасада е хубаво да измериш поне няколко елемента. Аз меря стъпала, прозорци, врати ако имам възможност дължината на фасадата После вкъщи мериш съотношението между елементите, на които имаш размерите с тези които нямаш и си правиш чертеж с реалните размери. Обръщаш ги в мащаба, който искаш и почва истинската работа.

Gervasii:
има друг вариант, който съм виждал в сайтове на моделисти водиш приятел или жена си и я караш да застане до сградата и снимаш. логиката е че знаеш височината му/й и така на базата на снимките определяш размерите на желания обект

pach:
Мда , аз там се майтапих , но колегите са много точни - обикновенно така се прави , а когато нямаш възможност да мериш (например военни обекти) се прави номера с познат човек който "случайно" минава или се подпира , докато ти леко и скрито снимаш.За военните обекти да уточня - тези които можеш да снимаш не са секретни , но някой шапкари се престарават по български обичай .То миналият месец и гърците се престараха с оня арест на нашите военни в  отпуска сънародници , ама това престараване е характерно най-вече за българските старшини.В съвременното демократично (дали?) българско общество е прието да се счита ,че може да се снима всичко което не е скрито , от презумцията , че ако е тайно и секретно , то за него нищо не се знае и не се вижда "под път и над път".Това отклонение от темата прецених ,че е нужно , тъй като "системата" познава и различни истории по въпроса.Например за разлика от преди , сега вече всеки има право да снима железопътна техника , но трябва предварително да го е заявил в писмен вид при Транспортна полиция , като не е необходимо да си журналист или нещо такова.Само непознати хора имаш право да ги снимаш , ако предварително си получил тяхното разрешение.Та така...
Обратно на темата. ;D
По въпроса за перспективата и техниката на снимане , има съвети в по - големите (и не само моделистки) сайтове , както и да помолим Сашо да направи кратък курс по тези техники (стига се е стискал от срам :-*) и Владо да го качи отпред при основната "азбука".
 ;D

martzaro:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=33.msg9946#msg9946 date=1221722066 ---има друг вариант, който съм виждал в сайтове на моделисти водиш приятел или жена си и я караш да застане до сградата и снимаш. логиката е че знаеш височината му/й и така на базата на снимките определяш размерите на желания обект

--- Край на цитат ---

Да ве да, така е с нормалните хора ;D ;D ;D ако обаче застане моят асистент по стоманобетон от миналото ще имаш мащаб.....ама друг път :D ;)  Щото до него 24 метрова Виранделова греда изглежда като фремо модул за ТТ :o :o :o :o :o :o

Между другото човека беше изключителен преподавател и професионалист на който свалям шапка 8) 8) 8) 8)

mill:
Бат Влади , той е спец по българските гари.Виж г. Вакарел,Панагюрище-какви кукли ги е направил.Само ще трябва да се разходиш един уикенд с теснолинейката до Велинград и да снимаш,ама както трябва.Общ изглед ,врати,прозорци,отгоре,отстрани ,отблизо и далеч.... и ако си достатъчно благ  ;) ;D Владо може би ще ти помогне за чертежа и мащабите как се изчисляват.Ама Велинград е теснолинейка та ако ще е гарга трябва да е ТТ размер,според мен де :),ама пък в НО ще е по файнско.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия