Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (17/36) > >>

XRISTO:
...а определено цените са добри.Пък и нали си имам боички на "Ревел" - ще си я мацна тук-там, тъкмо да я състаря. :P

pach:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=33.msg15305#msg15305 date=1229534639 ---Определено депото и мене ме кефи.Може и аз да взема да поръчам.Pach, защо не провериш като софиянец и да споделиш впечатленията си?  ::)

--- Край на цитат ---

Ми щото не съм в НО ... и на модула не ми не се предвижда депо...там нещо друго ще слагам (освен оная жълта кантонерка тип "барби - пиян бояджия")...
 ;D ;D ;D

fyut:
 ;) Сигурно аз ще се разходя тези дни до магазина. На мен също ми харесаха разни работи. Не съм чак такъв перфекционист.....чак.

XRISTO:
Хей, fyut, сподели впечатленията си.След като посетиш магазина, де.  ;)
Pach, все забравям че не си  в HO - толкова често контактуваме чрез форума, че имам чувството сякаш сме в един мащаб.  ;)

rambo001:
Ето и първата ми сграда, още е недовършена;                                                                                                   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314519&pid=9808762

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия