Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (19/36) > >>

fyut:
 :) До Христо! Отидох, видях, купих и пробвах пункт за зареждане с гориво. Да ти кажа честно леко е куцо. На Пико за мен моделите са по - добри. Имаше само едно депо с леки забележкиспоред тях, според мен с доста тежки. Чалакли нова доставка, когато дойде ще отида да видя какво имат.

novobranec:
Извинявайте, ама понеже съм още novobranec, сигурно ще задавам от време на време и тъпи въпроси.
Как мислите, дали ще има търсене тука на разни "основни форми", от които човек може да си направи каквото му душа иска, нещо като това тука:
http://www.modelmaniacsonline.co.uk/products.php?ProductID=4033&CatID=11
Щото ми идват разни идеи по малките часове...

mill:
Всичко зависи от цената друже :spiteful: .Кой квото ще да ми разправя -накрая става дума за пари :yes: .Добра цена   -  http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1395.0.html    ,грабим като топъл хляб :good:

novobranec:
Изобщо не споря че всичко опира до парите, приятелю. И не само в хобито. Само че не чак накрая, а още от самото начало  :spiteful:
Ами да речем, примерно ти ще се бръкнеш ли около 5 - 6 лева за нещо такова, с размер горе-долу 12 х 8 см?
Ама хайде да не се правя на велик, щото не съм от тия, дето викат "хоп!" преди да прескочат лайното.
То ще се чуе ако стане нещо. Лошото е че (както винаги) нещата не зависят само от мене.

novobranec:
Както обичаше да казва Щирлиц, ето ви още малко "информация к размышлению".
Неотдавна в косматите ми ръчички попадна един от последните броеве на американското списание "Model Railroader", в което имаше и кратки коментари по новостите в областта на строителството. Което веднага ми напомни как тук някой беше нарекъл Noch "цифромани и убийци на детски мечти" или нещо подобно. Че е така - така е, ама не очаквах чак такава наглост наистина. Ето за какво иде реч:

В случая са важни не толкова цените, а съотношението им. Верно - Walthers  си е "местна" фирма, а Noch е внос от Европа. Ама все пак... Като се има предвид, че "товарната канцелария" си е класически кит от пластмаса, а плевнята е просто картон, па макар и предварително изрязан на лазер, според мене маржът е твърде голям. При това тоя картонен курник е от евтините модели, вижте цената на депото!
Сигурно съм тъп и не мога да го разбера това нещо. Вие кое от двете бихте си избрали, не само като цена, а и като качество и краен резултат? Щото за мене поне изборът е повече от ясен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия