Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
Жоро:
Тонка, подреди ги един след друг и качи предните колела на задния върху платформата на предния и така колкото се съберат на единия вагон. Същото и с втория вагон ;)
toniemi:
--- Цитат на: Жоро link=topic=3305.msg117110#msg117110 date=1575900351 ---Тонка, подреди ги един след друг и качи предните колела на задния върху платформата на предния и така колкото се съберат на единия вагон. Същото и с втория вагон ;)
--- Край на цитат ---
Виждал ли си , как са превозвани истинските , или това е шега? Аз на Захарна фабрика ,като дете ,виждах и си спомнам за обикновенните електрокари , ама тези не ги помня като товар върху вагони.
Жоро:
Защо реши, че се шегувам? Мисля, че Пач беше качил тука снимка как превозват ГАЗ-ки от съюза. Така ги бяха начучкали.
toniemi:
--- Цитат на: Жоро link=topic=3305.msg117113#msg117113 date=1575920119 ---Защо реши, че се шегувам? Мисля, че Пач беше качил тука снимка как превозват ГАЗ-ки от съюза. Така ги бяха начучкали.
--- Край на цитат ---
Не съм решил,просто питам,защото нямам представа... :hi: :hi: :hi:
Нещо такова ли трябва да бъде?!?!...
Krasi Tankista:
Точно така се е процедирало в СИВ, когато конструкцията и теглото на товара го позволяват.
:good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия