Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
toniemi:
Почти един месец не съм работил по хобито.Преди няколко дни успях да отлея няколко долнища и талиги за 06 -БДЖ.След много пилене и прекрояване,мисля да направя 3 бр 06-БДЖ за моят макет,ще са без задвижване и ще си дремят из депото при "четворките".За съжаление не можах да отлея долнищата и талигите,така че да се използват за движещи се машини.Но за стендови модели стават.
Ето отливките
toniemi:
Ето до къде съм стигнал с шестиците.Специално за BR 185,едната е вече на колела.Колелата си ги струговам,защото никой не ми дава :'(
pach:
От какъв материал и къде ги струговаш?
Нещо много дебела ми се вижда централната колонка в кабината (тая м/у двата предни джама)... :)
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=35.msg9854#msg9854 date=1221629122 ---От какъв материал и къде ги струговаш?
Нещо много дебела ми се вижда централната колонка в кабината (тая м/у двата предни джама)... :)
--- Край на цитат ---
Тъй като моделите ще си дремкат в депото и рядко ще се търкалят,колелцата са от желязо и си ги струговах в работата.Колонката е дебела в дълбочина,иначе е само 2 мм широка.
toniemi:
Остават само прозорците и заминават в депото на вилата.Вижте колко готини стават,не знам защо никой не се интерсува от БДЖ!?Два са боядисани в по-тъмно червено,изглеждат по-старички.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия