Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (325/411) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3305.msg119251#msg119251 date=1593453352 ---Обичам я тази тема...всеки път като я видя изтръпвам какъв ли нов БДЖ модел се е пръкнал.  И винаги се втурват влакове, ръмжат, рязко спират, ръката на Създателя ги побутва. Ама те пак запържват...веселба! Ясно е... страстта е голяма.

--- Край на цитат ---
Обичам твойте коментари...винаги тактични и пълни с хумор...малцина имат това чувство за хумор.
 :hi: :hi: :hi:

Чакам Иво Ненчев да ми прати ДГКу - "Лимончо"

В ерата на скъпарските дигитални модели,аз с моите спартански модели и макети.... ;D ;D ;D

С моите аналогови влакчета спестявам доста време на зрителя ;D :yes: :yes: :yes:

Ако всеки от влаковете ми го чакам да запали,да свирне по пет пъти,да се чуят още петнайсет други звуци,както и машиниста да пръдне...ще загубя интерес да го дочакам да тръгне  :lol: :lol: :lol:

А сега тръгва и спира когато му пусна ток.... :good: :good: :good:

Adrian:

Поредният роден талант вербуван от капитализъмъ!  :drinks:

toniemi:
Като гледам каква красива Ламинатка ни подготвят чехите,реших и аз да си извапцам една китайска с БДЖ ливерия!
Тя струва само 17 евра и не ми е жал.... ;D
Вчера ми пристигна,разглобих я,облепих я и я пръснах....остава ми жълтата черта...ще се озоря :yes:
Приспособих едно долнище на ЛИМА...и ще тегли мойте БДЖ пътнически вагони!
Имам още работа
до тук съм стигнал:

Nenchev:
Великолепна моделистка работа, Тонка!

Споделям една идея за жълтата ивица:

1. Поръчваш декална хартия https://www.ghost-white-toner.com/;

2.  Правиш на CorelDraw или Adobe Illustrator линията

3.  Поръчваш в някоя рекламна агенция да ти я разпечатат на UV принтер, като изрично споменаваш да е върху бяла подложка.  Не си спомням, дали на Ghost хартията беше с "ципа" или само лепило, но днес ще пробвам и ще кажа.  Ако е с "ципа" - няма нужда от лак.  Но може да им кажеш да сложат лак за сигурност.

4.  Изрязваш лентата максимално близо по контура и я лепиш като ваденка.

Този метод ще спести доста играчка около маскирането...

mitko0888:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg119567#msg119567 date=1599169527 ---... и я пръснах....

--- Край на цитат ---

Изневерил си на четката ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия