Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (334/409) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Величко link=topic=3305.msg119943#msg119943 date=1604174325 ---Тони, тоя е като тебе  :good:
https://www.youtube.com/watch?v=ri2ZzGRv2QY

--- Край на цитат ---

Малииии,как го оплеска ....няма нищо общо с мойте..... :lol: :lol: :lol:
Как разпроби фаровете с поялника,какви голями светодиоди плясна...поне има декодер  ;D
За моята първа ламинатка,също използвах долнище на Лима,резнах го и пасна супер!
На втората си направих собствено задвижване!
И на двете монтирах двуцветни СМД светодиоди за фаровете и светодиоди од ЛЕД-лента за прожекторите,сами видяхте резултата!Мен ми хареса много!

Днес пък си сложих двуцветни СМД светодиодчета на едната ми шестица  :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

mitko0888:
Типичен пример как може да хвърлиш сума пари и да унищожиш както модела, така и играчката. С поялника право в очичките ...

toniemi:
Вече си ОСВЕТИХ и втората шестица!Фаровете светят!
Сега всичките ми локомотиви са осветени...и се казват:"СВЕТИ ЛОКОМОТИВИ"Антонови... :lol: :lol: :lol:

Nenchev:
Евала, Тони!

Сега следва и вагоните да светнат, предполагам  ;D

toniemi:

--- Цитат на: Nenchev link=topic=3305.msg119954#msg119954 date=1604467282 ---Евала, Тони!

Сега следва и вагоните да светнат, предполагам  ;D

--- Край на цитат ---
Не знам още...може би някога..... ;D
Сега пътническите вагони ги тегля с локомотиви на прав ток,но за да светят във всички посоки,мога ли да сложа грец и как,както при променлив ток!????

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия