Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (344/409) > >>

Adrian:

sсложи ги под престилката, но да светят дискретно към талигите ...даже по-добре отвътре/отдолу на престилката...направо са огромни и ослепителни!
Друг е въпросът, че си на 3 релси (сбъркана история)

Величко:
Тони, що не пробваш с тези?
https://www.piko-shop.de/de/artikel/chassisbeleuchtung-31973.html

VladoC:
Този локомотив без гумени бандажи има добро сцепление с релсите.
При мен теглеше без проблеми 10 четириосни вагона.
Лошото сцепление при теб се дължи на ската за третата релса.
Тя поема част от теглото на локомотива и намалява сцеплението на колелата с релсите.
Според мен само си развалил хубавата машинка.
Извинявай за директния израз.

toniemi:
Адри,на лампичките вече им споих едно допълнително съпротивление и вече светят както трябва!

Величко,благодаря за предложението.
Премислих го,но ако ги лепна тези пиковски стъкла и вкарам в тях лампичките,ще пречат на коша да се разглобява,всичко е много плътно!

Владо,няма за какво да се извиняваш,имаш право!
Ската наистина отнема от теглото на локомотива,но при мен не се прибираше до край,сега това го оправих и няма проблем с буксуването на стрелките.
Пластинките натискащи ската съм ги охлабил максимално и натиск почти няма вече!
Още в клипа се вижда,няма буксуване!
Но въпреки това,локомотива,сравнение с другите с гумени бандажи се плъзга като на лед-това е очебийно!
Локомотива не съм го развалил с нищо!

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg122178#msg122178 date=1628780357 ---Адри,на лампичките вече им споих едно допълнително съпротивление и вече светят както трябва!

Величко,благодаря за предложението.
Премислих го,но ако ги лепна тези пиковски стъкла и вкарам в тях лампичките,ще пречат на коша да се разглобява,всичко е много плътно!

Владо,няма за какво да се извиняваш,имаш право!
Ската наистина отнема от теглото на локомотива,но при мен не се прибираше до край,сега това го оправих и няма проблем с буксуването на стрелките.
Пластинките натискащи ската съм ги охлабил максимално и натиск почти няма вече!
Още в клипа се вижда,няма буксуване!
Но въпреки това,локомотива,сравнение с другите с гумени бандажи се плъзга като на лед-това е очебийно!
Локомотива не съм го развалил с нищо!

--- Край на цитат ---

За да не съм голословен,направих видео с 13 четириосни цистерни!

https://www.youtube.com/watch?v=nDo61NgpqJI

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия