Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
Nenchev:
--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg122369#msg122369 date=1633451284 ---Не знам,бъзикате ли ме,или наистина ви хареса сравнението между локомотивите!?!? :blink: :blink: :blink:
Иво,аз нямам такова дълго успоредно трасе,за да ги сравня с вагони!
.....
--- Край на цитат ---
Ни най-малко те бъзикам. Хареса ми сравнението. Аз по принцип не харесвам ламинатката, както и електровози по принцип, изключение на някои дърти бангии. Поради еснафщината в хобито се чувствам длъжен да профукам едни пари за този модел, обаче. И тъй като моделът на Техимидж ми се струва прекалено "рендиран" - прекалено ми изглеждат на компютърна графика, пипната на Фотошоп, а с този на Пико не ми се занимава да го преработвам, та се чудех кой от двата ще върви по-добре по нашите баири в завои с повечко вагони. Това е. Малко е късно, де, че заявих една анимация от Техимидж, ама се надявам с помощта на Евгени да й придадем малко повече живот и реалистичност, пък ако не става - в Липето има евтини Пико за заигравка.
П.п. Надявам се, че всички разбират, че изказвам лично мнение. не бих искал Пач да ме обвини, че създавам интриги - усещането за красота и стил е лично и персонално и за всеки човек е различно.
jopeto:
Никой не те бъзика! Супер се е получило! Преработките ти са супер! Плюс това, че ги правиш на Мерилин система го прави още-по интересно.
toniemi:
--- Цитат на: jopeto link=topic=35.msg122380#msg122380 date=1633500814 ---Никой не те бъзика! Супер се е получило! Преработките ти са супер! Плюс това, че ги правиш на Мерилин система го прави още-по интересно.
--- Край на цитат ---
Рабрах! ;D
Този на Пико си е за Мерклин,но аз го купих с дефектен декодер и заради това го преправих на прав ток и си свързах всички лампички аналогово.
По същият начин направих и с този на Техимидж,аналогов без декодер.
Станаха прости аналогови като преди 30 години... :lol: :lol: :lol:
П.П. Само да помоля модератора да премести всички мнения от този пост:
https://www.youtube.com/watch?v=jyloM3ndXVM
Днес заснех 42 081.0 на БДЖ с 10 хопер-дозатори на НКЖИ
в темата:Моделите на Антон Манковски
Готово
Dispatcher
toniemi:
Както си вървях покрай линията...и хоп - една 55-ца с монтирани прикачни изскочи от храстите...
Заснех я на влизане и на излизане от тунела!
toniemi:
След като мина еуфорията ,зарята,фойерверките,празнуването и радостта от пристигането на 55 078,направена от Слав ще ви покажа подаръка,който ми направи :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Имам доста идеи :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия