Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (357/409) > >>

toniemi:
Докато Гришата прави водопади,да покажа и аз какво свърших....

Тази вечер се занимавах основно с напасване на рамата към коша.
Тя бе с 2мм по-широка от него!
След като изпилих рамата сега коша влиза свободно,но опира в блендите на талигите.И тук ще пада пилене с около 2мм.
Сложих буферите за сравнение.

IvanC:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg122488#msg122488 date=1634741852 ---Ще ви кажа,ама ако ме издадете....ще ви скъсам сутиените.. :lol: :lol: :lol:

Взимате един лист самозалепваща се хартия,и на принтера я оцветявате в желаният РАЛ,режете си лентички с желаната широчина и ги залепвате на правилното място и правилното време! :spiteful: :spiteful: :spiteful:

--- Край на цитат ---
Тони,

При мен не става - като отрежа това, което съм принтирал, там където е рязът остава бяло - мастилото не прониква по цялата дебелина на хартията.

Какъв принтер ползваш - плюещ мастило или Лазар?

Иван

toniemi:

--- Цитат на: IvanC link=topic=3305.msg122491#msg122491 date=1634760416 ---Тони,

При мен не става - като отрежа това, което съм принтирал, там където е рязът остава бяло - мастилото не прониква по цялата дебелина на хартията.

Какъв принтер ползваш - плюещ мастило или Лазар?

Иван

--- Край на цитат ---

Не знам !
Отидох в една книжарница в съседно селце /живея в Германия/,обясних на жената какво ми трябва,тя ме заведе до една копирна машина-огромна и ми нагласи нюансите в жълто,каквото ми хареса и го принтна върху бял самозалепващ се лист!
При нея се продаваха и всякакви цветове цветна хартия А4,пробвахме и да го копираме върху самозалепващ се лист А4,но кой от двата варианта се получи ,вече не помня!

IvanC:
Книжарница? Не знаех, че все още съществуват!

Иван

Filip Andonov:

--- Цитат на: IvanC link=topic=3305.msg122493#msg122493 date=1634762192 ---Книжарница? Не знаех, че все още съществуват!

--- Край на цитат ---

Е айде сега, по цял свят има книжарници. Освен на о-в Сантинел...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия