Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (369/409) > >>

toniemi:

Малко работа и от тази вечер...

Монтирах фарове и стопове.
Въпреки боята,пластмасата прозираше.След като направих снимките,боядисах фаровете и около фаровете с черна боя,без стъклата разбира се  ;D
После отново ще боядисам червено.

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg122815#msg122815 date=1639860687 ---Малко работа и от тази вечер...

Монтирах фарове и стопове.
Въпреки боята,пластмасата прозираше.След като направих снимките,боядисах фаровете и около фаровете с черна боя,без стъклата разбира се  ;D
После отново ще боядисам червено.

--- Край на цитат ---

Боядисах черно,после пак червено и вече не прозират фаровете.
Боядисах плуга черен и залепих жълтите ивици.
Отзад съм мацнал малко стъклата на фаровете,но като изсъхне боята,ще го коригирам.
Имам да слагам куки,маркучи и др.
Чакам още табелки от Иво Ненчев и съкла за кабината.

За сравнение,пускам снимка и от прекрасното изпълнение на Слав  :hi: :hi: :hi: и моята детска играчка  ;D ;D ;D

toniemi:
До обяд се занимавах с 55 серия,от обяд до сега се занимавах с 46 серия!

Изрязах и залепих всички прозорци.
Прокарах осветление на фаровете и стоповете,8 фара и 4 стопа....
Залепих жълти ивици на плуга,който трябва да преместя навътре под рамата и да му променя формата като на оригинала.
За сега използвам оригиналният на 6/6 SBB.
Чакам табелки от Иво Ненчев,имам да монтирам и прикачните,чистачки,маркучи,куки,въздушни цилиндри....и др.

toniemi:
Преместих плуга,залепих куки,маркучи и чистачки.

toniemi:
Някой да знае ,от къде да си намеря още от тези цистернички...питам заради един приятел...приличат на тези от клипа:
https://www.youtube.com/watch?v=kz8rJLW9aD8

Забелязана е в депото,после на опашката на товарен влак на БДЖ.

Още инфо:

https://bdzcargo.bdz.bg/bg/vagonen-park/vagon-cimentovoz-4-osen-za-prevoz-na-ciment-tip-uacs.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия