Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=3305.msg125182#msg125182 date=1713716773 ---Потресаващо видео - няма спане нощес! На тия мижави радиуси е нормално талиги във въздуха, пробвай да ги утежниш с оловни тежести
--- Край на цитат ---
Вагоните не са леки, отвътре е метална конструкция, просто не са качествени. Както и локомотивите 06 серия, страхотен външен вид, но слаби моторчета и скапани колела!
gregary:
Тони, благодаря за разясненията, в случая се отказах да ги купя. А и не са БДЖ...
Лично аз имах проблеми и с два (от десет) хопер дозатори - същите проблеми като тук.
Явно Алберт не контролират достатъчно производството си в Китай, както да речем Пико...
IvanC:
Тони,
Не знам за какви "курц-куплунзи" са изчислени кулисните механизми на вагоните на Алберт Модел. Май за никакви. Имам няколко Hbbillns 2-осни вагона на същата фирма и имах същите проблеми с кинематиките. Аз разреших проблема чрез скъсяване на буферите.
Иван
toniemi:
Видео с боядисаната пиковска Шкода като 43 504 на БДЖ.
Тези дни ще и сменя и плуговете!
https://www.youtube.com/watch?v=crLQYl6F6M4
jopeto:
Разкажи как се справи с допълнителните джамчета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия