Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (55/409) > >>

ES64U2:
А стига бе, производство на талиги!  :drinks: Някой ще кара чудна товарачка за без пари.  :) Като поприбереш талигите и боядисаш всичко, сигурно няма да личи, че са домашно производство.  :drinks:
Успех в търсенето на колооси!

toniemi:

--- Цитат на: ES64U2 link=topic=35.msg16791#msg16791 date=1231432703 ---А стига бе, производство на талиги!  :drinks: Някой ще кара чудна товарачка за без пари.  :) Като поприбереш талигите и боядисаш всичко, сигурно няма да личи, че са домашно производство.  :drinks:
Успех в търсенето на колооси!

--- Край на цитат ---
Аз си произвеждам и цели локомотиви :biggrin:
http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=27802

ES64U2:
Оо, знам, знам. Не си ли спомняш като те питах за цялата...мотриса!  :yes: Защо не отлееш пластмасови колооси временно, докато всички се заменят с метални?  :biggrin:

toniemi:

--- Цитат на: ES64U2 link=topic=35.msg16793#msg16793 date=1231433782 ---Оо, знам, знам. Не си ли спомняш като те питах за цялата...мотриса!  :yes: Защо не отлееш пластмасови колооси временно, докато всички се заменят с метални?  :biggrin:

--- Край на цитат ---
Мислих го,но тук във форума се ще намеря от добри хора колелца :biggrin: :lol:

toniemi:
Специални благодарности на КРАКОМОБИЛА,който ми даде оригиналната талига  :drinks: :drinks: :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия