Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
pach:
Тони , не можем да се видим с теб (за нещо имаше едни миринда от мен - ма вече забравих за кво - накрая и нея ще забравя , да знаиш!!! ;D) , обаче определено имаш подобрение в снимането на макета !!!
Направо открих нови неща по него , и не е само поради новите ракурси... ;)
:clapping: :yes:
--- Цитат на: ES64U2 link=topic=35.msg17467#msg17467 date=1232370933 ---Блазни ме пощата и ще я купя като се опарича, ама с тия отварящи се врати е малко като играчка...И как така е 1:100 (или поне така четох) ? Що за сбъркан мащаб? :bb:
--- Край на цитат ---
Това е един от така наречените "спомагателни" мащаби които способствуват и по-големи модели да имат приемливи моделистки модели... :yes:
Например таз годишният спомагателен мащаб на ROCO и вече 1/93,5 !!! :spiteful:
Ако не бепрочел , че е 1/100 щеше да му се кефиш без да забележиш разликата с действителният прототип!Няма лошо - макетите (респективно вагоните) не могат да бъдат безкрайни !!! ;)
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=35.msg17437#msg17437 date=1232308855 ---Честит имен ден !!! :drinks: :drinks: :drinks:
(макар и на патерица)
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Мерси ;D
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=35.msg17475#msg17475 date=1232377348 ---
Направо открих нови неща по него , и не е само поради новите ракурси... ;)
--- Край на цитат ---
Какво ли си открил,гризе ме любопитство :mda:
П.П. Като се постопли времето,всеки четвъртък ще сме със сина на сбирка.
toniemi:
Тук са новите снимки с вертушката.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27802&AlbumId=126317&ImageTableWebUserControl_NavigationWebUserControl_PageCount=2&ImageTableWebUserControl_NavigationWebUserControl_CurrentPage=2
toniemi:
--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg17506#msg17506 date=1232394199 ---Тук са новите снимки с вертушката.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27802&AlbumId=126317&ImageTableWebUserControl_NavigationWebUserControl_PageCount=2&ImageTableWebUserControl_NavigationWebUserControl_CurrentPage=2
--- Край на цитат ---
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
Ехооо,забравихте ме :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия