Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (8/409) > >>

toniemi:

--- Цитат на: vasko58 link=topic=35.msg3578#msg3578 date=1207473944 ---Да може и да са само седалки, но по принцип каквито са в "Y"ците и в Реко вагоните!

--- Край на цитат ---
Аз имам само един игрек и никога не съм го разглобявал,той е на вилата.Вътре седалките общо за целият вагон ли са отляти,или само за едно купе?

vania85:
Общо за целия вагон са. По каталозите някаде ги гледах, че ги продават отделно но цената им сигурно ще е колкиото половин вагон ;) Сигурен съм, че и други ще се заинтересуват от тези неща :)

toniemi:

--- Цитат на: vasko58 link=topic=35.msg3581#msg3581 date=1207475081 ---Общо за целия вагон са. По каталозите някаде ги гледах, че ги продават отделно но цената им сигурно ще е колкиото половин вагон ;) Сигурен съм, че и други ще се заинтересуват от тези неща :)

--- Край на цитат ---
Не знам дали те не са отляти кухи.Тази смола си тежи,да не станат по-тежки вагоните.

vania85:
За мен даже това е още по-добре, тъй като вагоните на които мисля да ги слагам са леки и поставянето на допълнителни тежести ще отпадне ;)

toniemi:

--- Цитат на: vasko58 link=topic=35.msg3585#msg3585 date=1207475682 ---За мен даже това е още по-добре, тъй като вагоните на които мисля да ги слагам са леки и поставянето на допълнителни тежести ще отпадне ;)

--- Край на цитат ---
Можеш ли да заснемеш извадените от вагоните седалки.Искам да ги видя отгоре,от долу и отстрани.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия