Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (84/411) > >>

Vlado:
Недей така, widowmaker, Тони е нашият Пикасо. Може да не изпипва съвсем, но за сметка на това е хипер производителен и за сведение е единственият, който има модели на всички бг машини, много вагони, три и повече макета и пр. Та Тони е гуруто в макетирането и не бива да го обиждаш, че ако не е той, ще видим такива модели на кукуво лято.
Браво, Тонка, продължавай все така!  :good:

п.п. Преди две-три години ходих у Тонката и бях изумен от макета му в Z. Много пипнат, правен с мерак и мисъл. А моделите му на живо изглеждат доста добре, особено поради факта, че са бг и по тях можеш да видиш нашенски надписи и цветове. Абе, друго си е!

Ivo Nedkov:
widowmaker, много е лесно да се намират кусури (забележки).  :angry:
Ако мислиш че можеш да го направиш по-добре -
заповядай, покажи ни нещо сътворено от теб!!!

А относно макета на Тони в Z - напълно споделям мнението на Vlado:
"Много пипнат, правен с мерак и мисъл."  :hi:  :hi:

Тони, надявам се твоите модели да бъдат вдъхновение и за други моделисти.  :good:

toniemi:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=35.msg28473#msg28473 date=1253181893 ---Абе с други думи:
Направо е ужасно, явно не правиш разлика между четка и баданарка...
Не знам що никой не ти каже директно как стоят нещата - не те бива в макетирането,
забелязва се от разстояние дори...

--- Край на цитат ---
Благодаря за мнението :yes:
Сигурно ще смекчиш оценката си за моделите,ако ги видиш на живо :yes:
На снимка изглеждат много по-лошо от на живо. :yes:
Много пъти съм казвал,че за мен така боядисвани,моделите изглеждат по-реални.
Знам че като се изшкури и китне отливката и след това се пръсне ще стане много по-добре,но на мен не ми е зор,който иска да си закупи отливка и да я направи така.Свободни хора сме ;D

П.П.Разделът  е озаглавен "ПОХВАЛЕТЕ се с вашият макет"-значи е само за похвали :lol: :lol: :lol:

Adrian:
наздраве , Тони , голям си ! :drinks:

Gervasii:

--- Цитат на: Adrian link=topic=35.msg28483#msg28483 date=1253212054 ---наздраве , Тони , голям си ! :drinks:

--- Край на цитат ---

няма ВТОРИ а ЕДИНСТВЕН  :hi: :hi: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия