Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
Vlado:
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ! :good:
EMPEROR:
На малки снимки моделите ти изглеждат наистина красиви, което лично на мен ми говори, че ако се постараеш малко повече върху изпипването им, ще станат едни страхотни модели!
toniemi:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=35.msg28888#msg28888 date=1254207005 ---На малки снимки моделите ти изглеждат наистина красиви, което лично на мен ми говори, че ако се постараеш малко повече върху изпипването им, ще станат едни страхотни модели!
--- Край на цитат ---
На снимки изглеждат ужасно,като ги носих на сбирката,това бе всеобщото мнение.На живо са много по-добри.Мен и така ми харесват,може да се пипнат и повече :good:
Gervasii:
--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg28915#msg28915 date=1254237470 ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=35.msg28888#msg28888 date=1254207005 ---На малки снимки моделите ти изглеждат наистина красиви, което лично на мен ми говори, че ако се постараеш малко повече върху изпипването им, ще станат едни страхотни модели!
--- Край на цитат ---
На снимки изглеждат ужасно,като ги носих на сбирката,това бе всеобщото мнение.На живо са много по-добри.Мен и така ми харесват,може да се пипнат и повече :good:
--- Край на цитат ---
така са супер. не ги пипай ще станат по-зле. :hi: :hi: :hi:
toniemi:
Завърших оформянето на прозорците на моторният вагон.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия