Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (93/411) > >>

Vlado:
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!  :good:

EMPEROR:
На малки снимки моделите ти изглеждат наистина красиви, което лично на мен ми говори, че ако се постараеш малко повече върху изпипването им, ще станат едни страхотни модели!

toniemi:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=35.msg28888#msg28888 date=1254207005 ---На малки снимки моделите ти изглеждат наистина красиви, което лично на мен ми говори, че ако се постараеш малко повече върху изпипването им, ще станат едни страхотни модели!

--- Край на цитат ---

На снимки изглеждат ужасно,като ги носих на сбирката,това бе всеобщото мнение.На живо са много по-добри.Мен и така ми харесват,може да се пипнат и повече :good:

Gervasii:

--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg28915#msg28915 date=1254237470 ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=35.msg28888#msg28888 date=1254207005 ---На малки снимки моделите ти изглеждат наистина красиви, което лично на мен ми говори, че ако се постараеш малко повече върху изпипването им, ще станат едни страхотни модели!

--- Край на цитат ---

На снимки изглеждат ужасно,като ги носих на сбирката,това бе всеобщото мнение.На живо са много по-добри.Мен и така ми харесват,може да се пипнат и повече :good:

--- Край на цитат ---

така са супер. не ги пипай ще станат по-зле. :hi: :hi: :hi:

toniemi:
Завърших оформянето на прозорците на моторният вагон.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия