Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
mgirginov:
Утре вечер те каня :blush2: на среща в "Терасата" :drinks:
Ти, разбира се, си на минерална вода :sarcastic: за да не се излагаш после :haha:
И, между другото, фамилията ми е Г-И-ргинов, щото много съм "дигал гири" :bb: :wild:
toniemi:
--- Цитат на: mgirginov link=topic=35.msg45226#msg45226 date=1282132102 ---Утре вечер те каня :blush2: на среща в "Терасата" :drinks:
Ти, разбира се, си на минерална вода :sarcastic: за да не се излагаш после :haha:
И, между другото, фамилията ми е Г-И-ргинов, щото много съм "дигал гири" :bb: :wild:
--- Край на цитат ---
Утре сутрин отивам малко за риба,до неделя ме няма,прибирам се за мача на Бербо!
Adrian:
Тони , дай пояснения - тия новите - от Жоро Шатсито ли взе оригинал за леене /.
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=35.msg45230#msg45230 date=1282134961 ---
Тони , дай пояснения - тия новите - от Жоро Шатсито ли взе оригинал за леене /.
--- Край на цитат ---
да,йес...
pach:
--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg45219#msg45219 date=1282130011 ---Все пак е за клуба,нормално е да си го обсъдите,щото утре някой ще каже-що ги даде на тоя нахалник ,ние решихме друго... :lol:Или пък някой друг би решил че ще се справи по-добре и т.н.Важно е да няма побоища и нежелани забременявания :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
Да ...прав си ...но каквото и да обсъдим, ще се окаже, че не е вярно...
Никой друг не е изразил желание (а моя пост може и да го няма вече - стандартна практика),
:scratch_ones_head: но знае ли човек ...
Така, че може би ще стане нещо (ако някой господа-другари решат все пак).
:lol: :lol: :lol:
Поздрави Тони - каквото зависеше от теб и Шатси - го направихте, за което лично ви благодаря!
:hi: :hi: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия