Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
mitko359:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=35.msg62455#msg62455 date=1309232591 ---Тони а интериор ще правиш ли :drinks:
--- Край на цитат ---
няма да прави ;D само така и не разбрах дали влака ще има почивка на всяка спирка защото няма тоалетна :lol: тешко и горко на пътниците с проблеми :lol: :lol:
niki:
Кой има проблеми да не се качва, да не му е теЖко :lol:
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=35.msg62459#msg62459 date=1309238403 ---
Тонка, чудесно е станала, само моля те , не я снимай от близо!!!
:hi: :drinks: :lol: ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol:
Ако исках да е перфектна,щях да си купя прозорци,интериор,задвижване и всичко!То и всичко се поръчва по каталог.Абе,направо щях да си купя нова ;D ;D ;D
В интерес на истината,не съм смятал как излиза по-евтино,на части или нова!
Аз не бих си поръчал дигиталните чаркове,средната талига ,хармонииката,и кошовете.Тези неща се отливат прекрасно!Джамовете са кофти!
Но така или иначе ще стои на макета за калабалък,ще се гледа от далече,дреболиите няма да личат.
И друго важно нещо!Освен мен и децата,друг не ми гледа макета за да ми мрънкя!Най-доволна е жената,казах и че съм и спестил към 400лв ;D ;D ;D
niki:
:lol: А Всъщност си спестил 600 и 200 си на далавера
:good: :hi:
TheJackal:
Тони, в двата ли края на дезирото слагаш моторчета или само едно и какви модели (от какво са) използуваш? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия