Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
toniemi:
--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg62597#msg62597 date=1309376056 ---Ни ме свърта без да се занимавам с нещо ново :spiteful:
След като се сдобих с 16 серия на БДЖ
(Image removed from quote.)
на път е да се сдобия и с 14 серия! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
--- Край на цитат ---
Е...,сдобих се! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Само ще кажа че е на Ясен и е пръсната от него!
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Това е достатъчно за да си представите качеството! :good:
Сега са ми необходими табелки,крила,гербове и т.н. :yes:
TheJackal:
toniemi, поздравления за BR 50! На коя фирма е производство ROCO или PIKO? Питам защото гледам че и на него му липсват INDUktive ZugSIcherung
Моя е производство на TILLIG, на снимката ги има в сайта и каталога, а в действителност в кутията се оказа, че този чарк липсва.
slav37:
Имах удоволствието да се запозная с Ясен преди няколко дни и видях този локомотив в процеса на пребоядисване. Сега като виждам крайния резултат, искам да кажа БРАВО :hi:
toniemi:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=35.msg62883#msg62883 date=1309799995 ---toniemi, поздравления за BR 50! На коя фирма е производство ROCO или PIKO? Питам защото гледам че и на него му липсват INDUktive ZugSIcherung
(Image removed from quote.)
Моя е производство на TILLIG, на снимката ги има в сайта и каталога, а в действителност в кутията се оказа, че този чарк липсва.
--- Край на цитат ---
Ясен си го е правил сам!
toniemi:
Пипнах тук-таме с четката,сега е по-БДЖ ;D
преди пипането ;D
след пипането
Ясен,за почерпка че ми боядиса машината безплатно,ей така между другото ми подари и ватман за машината!
Правете си сметката с какъв човек се познавате :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия