Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
Сaprycorn:
Кога успя толкова бързо да го нагласиш? Добре е станал, да ти честит и със здраве да си го караш и радваш!
toniemi:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=35.msg62924#msg62924 date=1309876782 ---Кога успя толкова бързо да го нагласиш? Добре е станал, да ти честит и със здраве да си го караш и радваш!
--- Край на цитат ---
С четка е бързо, точно,лесно...с помощта му е чудесно-мистър Тони :lol: :lol: :lol:
До 22 и 30 и бе готов! :good:
Само табелки му трябват :(от крило май не се нуждае!
mitko0888:
Мисля че дръжките на будката може и да не са толкова червени. Има един Humbrol 11, стои много добре на такова място. Също така при наличие на шофьор може да се погрижиш и за интериора:
Освен това по БГ машините се забелязва и една допълнителна стълба, преносима, дървена, напоследък в бяло, подхвърля се някъде върху тендера. Може да си я изработиш лесно, а отваря доста:
(последната снимка не е моя, авторът да ме извини)
toniemi:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=35.msg62928#msg62928 date=1309878843 ---Мисля че дръжките на будката може и да не са толкова червени. Има един Humbrol 11, стои много добре на такова място. Също така при наличие на шоюьор може да се погрижиш и за интериора:
(Image removed from quote.)
Освен това по БГ машините се забелязва и една допълнителна стълба, преносима, дървена, напоследък в бяло, подхвърля се някъде върху тендера. Може да си я изработиш лесно, а отваря доста.
--- Край на цитат ---
Не се вталясвам толкова!Няма да го гледам от близо,и да се врЪ в кабината!Нямам тапия за машинист ;D
Gervasii:
Ееееееееех Тонка, само лятно училище трябва да отвориш и Ясен да е първият ти ученик :pioneer: :pioneer: :pioneer:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия