Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
KRAKOMOBILA:
61-ва серия са само 20 броя, което ще рече, че последната е 020 ;D
toniemi:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=35.msg4350#msg4350 date=1209585214 ---61-ва серия са само 20 броя, което ще рече, че последната е 020 ;D
--- Край на цитат ---
Стига си ме издавал,едвам конструирах тези номера,от такива за други серий.Навремето,откъде да знам,че ще правя и 61-ва!
Надявам се,добре да става машината,пък номера,кучета го яли ;D
Остават стъклата,плуговете и най-важното-талигите ;)
KRAKOMOBILA:
сложи само една 0 след 2-ката и готово ;D Иначе се надявам до 5-ти ноември да я направиш, че тогава ми е рождения ден. Много ще и се зарадвам като ми я подариш. :o ;D
toniemi:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=35.msg4352#msg4352 date=1209586483 ---сложи само една 0 след 2-ката и готово ;D Иначе се надявам до 5-ти ноември да я направиш, че тогава ми е рождения ден. Много ще и се зарадвам като ми я подариш. :o ;D
--- Край на цитат ---
Сладур ;D
toniemi:
Качил съм още снимки със завършената машина,въпреки че е с временни талиги,поради липса на по-подходящи.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27802&AlbumId=115640
Владо,моля те,когато имаш време,да качиш от тези снимки и в раздела"Моделите на..."
Благодаря!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия