Тонка, абе, гледам, че доста разводни темата си за макета.
Защо не направиш отделна тема за моделите си в "Ремонти и усъвършенстване на модели", а тук да остане само това, което правиш по макетите си.
А какво си си купил да бъде в "Похвали се" в "Железопътен моделизъм".
Мисля, че така ще е по-прегледно.
Аз съм завършил одавна мойте макети,като такива.За моделите,те са част от мойте макети на подвижен състав.Няма раздел"Създаване на модели".Ако бъдем точни,тук трябва да присъстват само линковете към снимките и видеото на макетите.От една гледна точка,може да изглежда разводнено,но пък от друга гледна точка,всичко за моите макети и подвижен състав е на едно място.И така всеки ,който иска да е вчас с това което правя и имам,може да го види тук.Специално за последната придобивка си прав,че можеше и да я сложа в "Похвали се",но ми се струва че тези,които имаме тема с макети е по-удачно да си се хвалим в нашата си тема,за да придобиват другите по-пълна представа за състоянието ни(образно казано).А иначе се получава така:на едно място са ми макетите,на друго създадените модели,на трето,някъде измежду другото,имам някаква придобивка,начетвърто място из форума нещо друго...и т. н. ;)Така в една тема,човек може да проследи развитието на даден моделист във времето.Така мисля по въпроса.Ако в нещо бъркам,ще се съобразя с модераторите,все пак трябва да има ред.Ако искаш,помисли,дали тази тема да няма подтеми,например"Моделите на ...","Похвали се с новопридобивка" или нещо такова,но да е в темата за даденият моделист.Така,цялата информация за него ще си е в неговата тема.Тези,които нямат макети,или веднага да си направят,или да ползват досегашните теми.