ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Сутрешен блок на ТВ 7 на 25.08.2011
pach:
--- Цитат на: Vlado link=topic=3311.msg64419#msg64419 date=1314259371 ---Сдружението в случая не ни интересува - ние развиваме дейност и те развиват дейност, и няма причина да си пречим. Ние да сме позитивни, а за другите да не мислим. Пък и гафът не е наш, тъй че не би следвало да възникнат проблеми. А ако все пак се появят претенции, то те трябва да се насочат изцяло към телевизията, а не към нас, тъй че поне аз съм напълно спокоен и удовлетворен от изявата.
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :yes:
Best Ripper:
Може да се каже, че ТВ7 е от малкото телевизии у нас, настроени благосклонно към хобита /не само нашето/. Имам предвид широкопрофилни телевизии, а не специализирани по тематика. Винаги са идвали в ПЖИ-то, когато сме ги канили и са снимали много. Особено бяха готини, когато дойдоха за първи път. Дойде цял екип - шеф на екипа, фоторепортер, репортерка, двама оператори. Дойдоха с осезаема досада и нежелание, бяха с нагласата са претупат нещата за 5-10 минути. Обаче като видяха всичко и останаха над 2 часа да снимат. Тръгнаха си с тотално различна и положителна нагласа... :drinks: Така че там имаме пробив за хобито и трябва да го поддържаме. :hi:
D2:
БРАВО ВЛАДО!
pach:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3311.msg64421#msg64421 date=1314259995 ---Може да се каже, че ТВ7 е от малкото телевизии у нас, настроени благосклонно към хобита /не само нашето/. Имам предвид широкопрофилни телевизии, а не специализирани по тематика. Винаги са идвали в ПЖИ-то, когато сме ги канили и са снимали много. Особено бяха готини, когато дойдоха за първи път. Дойде цял екип - шеф на екипа, фоторепортер, репортерка, двама оператори. Дойдоха с осезаема досада и нежелание, бяха с нагласата са претупат нещата за 5-10 минути. Обаче като видяха всичко и останаха над 2 часа да снимат. Тръгнаха си с тотално различна и положителна нагласа... :drinks: Така че там имаме пробив за хобито и трябва да го поддържаме. :hi:
--- Край на цитат ---
Похвално!!! И си абсолютно прав за телевизията!!!
Другата е хобиТV, (която дано не се е обидила истински) обръщаща достатъчно внимание на всички хобита. Ама тя си е по презумция, такава телевизия, докато ТV7 започва да става все по-гледаема, според неофициално допитване до зрителската аудитория, тя ще е в най-скоро време абсолютната конкуренция на БТV и НоваТV
evrokoma:
Браво Влади :hi:
аз повече бих се радвал да видя видео на твоя макет но какво да се прави сбъркали са обаче следващият път трябва да са точни :give_heart:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия