ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Loco-motion
liro4605:
Чета, чета този "роман" и тъкмо се зарадвах ,че Митето от Търново си е намерил дружинка и разбирам ,че ти живееш в съседен красив град.
За избора ти на возила и администрациr само мога да ти кажа едно :good:.Не съм чел по-точно определение за американските локомотиви от това "....защото не мога да понасям американските локомотиви, които ми изглеждат като начупени тухли четворки."
Аз съм от Пловдив и мисля също да посетя шоуто в Крумово.Може и пък да се засечем.
Приятни моменти с хобито.Бих ти препоръчал само едно като човек от "групата на Н0..бистите" както се наричаме тук.Премисли мащаба,виж се с Митето от Търново-много готин човек ,мисля че и на теб ще ти е драго в близост да има някой ,с който да сте в един мащаб и епоха.
Loco-motion:
А, не. Често си ходя до Дряново, но живея във Велико Търново на улицата на мола. Още повече, че утре започвам нова работа тук като журналист с немски и английски език. Само да не чуе дяволът и в събота да съм на обучение, че ще изпусна първия ден на Биафа. А що се отнася до него много съжалявам, че Месершмит няма да лети и че няма да има Super Hornet и Rafale, но ОВТ-то си е сериозно утешение. liro, ще взема телефонния ти номер от указателя на форума и ще си чукнем среща.
gregary:
Добре дошъл! :drinks: :drinks: :drinks:
Успех!
Колкото до мащаб и администрация - разгледай тук,има колеги с обстоини колекции и администрации от които би почерпил информация. :good:
Mixy:
Добре дошъл и от мен :)
gts.best:
Добре дошъл!!!!!
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия