Най-сетне някой да се престраши с такава изработка. LDH-то е добро за това. Поздравления

Понеже си написал че чакаш коментари:
Според мен тези дръжки са прекалено големи. Вярно че и румънците ги правят от отделна телчета, но на мен не ми харесват. Пробвай с парче косъм от четка, залепен с капчица. Вярно е че е добре да има разни "прикачни" детайли, но е добре да са съразмерни и мащабни.
Жалузите също са доволно големи и грозни, ама и на оригинала са си такива! Не съм сигурен само за цедката на покрива, дали не трябва да е по-ситна, през тази май може да влезе котка (в мащаба). Нямам ясна снимка от този детайл, а пък на модела се набива на очи. Имаше някакви пластмасови мрежички или посотянни филтри за кафе, които са по-ситни.
Опитвал ли си с тънка хартийка да правиш релефни елементи, напр. решетчиците на капаците отстрани и отпред. Слагаш я на твърда повърхност, но не чак стъкло, правиш релефа отзад с нещо подходящо - напр. зъбно колело. Режеш и залепваш на капака. Боята ще го втвърди и фиксира. Така се правят нитове и разни други дребни отпечатъци.
Пиши и каква мислиш да е долницата и задвижването. Надявам се няма да е от пиковската

Предполагам си разгледал внимателно някой оригинал - като му избираш табелките и номерата да отговарят на особеностите на съответната серия и доставка.
Колкото за двете седмици време - мисля че такъв проект се прави доста по-дълго, дори и да си свободен по цял ден. Не го претупвай.
Очакваме продължение.