Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 55 серия БДЖ

<< < (16/23) > >>

Nikibmw:
браво  приятел , страхотен е

zazo:
Слави, противно на традицията във форума и същевременно съвсем добронамерено, няма да се присъединя към всеобщия възторг. Проследих целия проект и мисля, че вървеше много добре до момента, в който почва да личи загубата на търпение. Знам че е много лесно да се критикува от страни, но самия аз страдам от същото. Ти сам знаеш най-добре кога точно си започнал да претупваш нещата, но дръжките и боята определено не са на нивото на направеното преди това. Липсата на стъкла също прави впечатление. Не че е лошо и така, но има потенциал за много повече. Според мен това е пътя за създаването на български модели на този етап, но би било хубаво да се стремим да свеждаме компромисите до минимум. Иначе поздравления за положените усилия, аз все още нямам смелост да се хвана с подобно нещо.

daddy_g:

--- Цитат на: zazo link=topic=3331.msg78077#msg78077 date=1337023159 ---Слави, противно на традицията във форума и същевременно съвсем добронамерено, няма да се присъединя към всеобщия възторг. Проследих целия проект и мисля, че вървеше много добре до момента, в който почва да личи загубата на търпение. Знам че е много лесно да се критикува от страни, но самия аз страдам от същото. Ти сам знаеш най-добре кога точно си започнал да претупваш нещата, но дръжките и боята определено не са на нивото на направеното преди това. Липсата на стъкла също прави впечатление. Не че е лошо и така, но има потенциал за много повече. Според мен това е пътя за създаването на български модели на този етап, но би било хубаво да се стремим да свеждаме компромисите до минимум. Иначе поздравления за положените усилия, аз все още нямам смелост да се хвана с подобно нещо.

--- Край на цитат ---

Коле напълно съм съгласен с тебе. Но това е прототипа все пак който си е за мен...за този за Красен компромиси няма да има изобщо
Дръжките ще са от струни, за боята ще се уточниме защото нямам аерограф
За стъклата съм ангажирал жената да ги изработи от прозрачен УВ гел за ноктопластика
За потенциала си прав, обаче румънците си ги правят от полистирол, но съм работил с този материал и с хлороформ не искам да се друсам

daddy_g:
И талигите са вече готови:

anubis:
Деди, би ли споделил откъде се сдоби с тези талиги(бленди)? Моделът ти и така е много добър, но съм сигурен, че следващите които ще направиш, с натрупаният опит, вече ще са перфектни  :hi:  А с най-голямата гадост-двойните бели линии си се справил учудващо добре  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия