Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 55 серия БДЖ
daddy_g:
--- Цитат на: jopeto link=topic=3331.msg79193#msg79193 date=1339404590 ---Пръсни му един лак- полумат, че многолъщи. И послее му сложи джамове. Инче, много добре е станал.
--- Край на цитат ---
Пръскан е точно с такъв..ама не знам защо продължава да си лъщи на определена светлина..а прозорци ще му сложа със сигурност
gzo:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=3331.msg79195#msg79195 date=1339405187 ---
--- Цитат на: jopeto link=topic=3331.msg79193#msg79193 date=1339404590 ---Пръсни му един лак- полумат, че многолъщи. И послее му сложи джамове. Инче, много добре е станал.
--- Край на цитат ---
Пръскан е точно с такъв..ама не знам защо продължава да си лъщи .....
--- Край на цитат ---
Продължава да си лъщи защото си го препръскал ! Доста от спрейовете имат това качество при продължително пръскане на едно място да напластяват боята/лака/грунта. Още по-просто казано при препръскване повърхността се разводнява и заравнява. Най-често се получава така при пръскане от непосредствена близост, когато за част от секундата детайла е окъпан до оливане. В такива случай дори и мат-боите и лакове не помагат. Същото важи и за спрей грундовете- при бързо пръскане от дистанция повърхностите остават грапави като шегрен, но при препръскване се постига нещо като лакиране, а в последствие повърхностите лъщят.
BDZ:
Поздравления за наградата :hi: и чудесния лок! :good:
daddy_g:
Ето малко нови снимки върху една диорама която си спретнах специално за снимки:
JesusBlack14:
Това ми е новият фон на компютъра! :give_heart:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия