Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 4,814632697....

<< < (25/32) > >>

BaHkaTa:
Още малко снимки от работата по терминалния модул. Поставянето на оградите в предната част на терминала както и настилката преди бариерите.

pach:
Какъв е смисъла (логически) от тригълното заграждение между двата коловоза на входа?
Останала ви е от зелената ограда или ще "запълните" с нещо този ъгъл?
То вярно че се е получило от "вратите", но ако направите едни истински (например "плъзгащи" се)
врати там май ще е по-добре. А на мястото на "триъгълника" направо сложете още една будка за охраната и ...готофо.
Щото "врата" от оградни платна с такавма големина, ще е счупена при първото и "отваряне" де...
Давам само идейка, не препоръки и или каквото и да е друго извън това....
Модула почва да придобива все по-готин вид!!!
 :hi: :clapping:

gzo:
Ти пък къде си видял будка за охрана при ЖП портал ?
Будка се слага на КПП, където има пропускателен режим, където можеш да спреш влизащия/излизащия, а в случая с терминала това няма как да го бъде.
Хвани влака и мини през Белозем да видиш как е ЖП входа на Инса. Там е по аналогичен начин- 3 линии минават през ей такива същите вратички, като при това точно там започва и разклонение, както е и на макета на колегите.

Всъщност мога да ти там още 98 примера за такива "неистински" вратички, и само 1 за "истински".

П.С. Айде да ти спестя билет за влака, че да има с какво да почерипш ...

pach:
Не, че на тази снимка се вижда входа  :scratch_ones_head: , ама ти пък къде видя ограда между двата коловоза?
Хайде да не вървим един след друг, че много ще има да черпиш ако тръгна АЗ след теб... от тема в тема... :ok: :on_the_quiet:
 :drinks: :drinks:

BaHkaTa:
Аз пък ще ви черпя и двамата щото ме кефите :) Стараем се да уцелим златната среда между реално и моделно. Идеята е да има порти, който за затварят когато терминала не приема/изпраща влакове или тирове :)

Плъзгащи порти мислихме да се направят, но релсата им се оказа пречка. Няма как да пресича влаковите, затова станаха на панти таман да има работа за чичката да си ги мести на ръка :)

:drinks: :drinks: айде по едно

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия