Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 4,814632697....

<< < (27/32) > >>

ivo:
Еии Марио нещо ти намериха кусур  :on_the_quiet:

Абе ако не се намеси  Гришата ... не става  :spiteful:

еххх ... де ги тез жени  :dirol:

gregary:

--- Цитат на: ivo link=topic=3348.msg82286#msg82286 date=1349117019 ---Абе ако не се намеси  Гришата ... не става  :spiteful:

--- Край на цитат ---
Ами ,че как!
Цяла вечер ви разправях приказки за Хитър Петър и Настрадин Ходжа - изморих се :download:

--- Цитат на: ivo link=topic=3348.msg82286#msg82286 date=1349117019 ---Еии Марио нещо ти намериха кусур  :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---
Марио,не обръщай внимание :lol: - това са дребни инсинуации (фото шоп) :haha:

mgirginov:
Понеже съм фукльо, ще се изфукам с последното си творение /майсторско, разбира се!!! :sarcastic:/. Представям ви модул "Овощната градина". Храстите, тръстиките, папурът, шаварът, сухото дърво, овощните дръвчета и почти всички останали дървета са дело на Тошко Тодоров /фирма "Елида/ от Разград. По-голямата част от структурите и детайлите са фабрични, както и всички фигури. Останалите ги направих. Боядисах и състарих всичко, стремейки се да пресъздам атмосферното влияние, както го виждам и усещам. Престраших се и баластрирах сам. Дано да съм успял да пресъздам една провинциална действителност.

emilchaushev:
Хвала на такЪви модУлисти

София 70:
Няма да се обиждаш  ,ама не те бива много в състаряването.Не ми е работа да критикувам ,защото аз самия не умея макар и малко , но поне за мнения ме бива. :blush2:
Иначе 6 плюс!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия