Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 4,814632697....

<< < (29/32) > >>

Rizar:

--- Цитат ---Какъв е смисъла (логически) от тригълното заграждение между двата коловоза на входа?
Останала ви е от зелената ограда или ще "запълните" с нещо този ъгъл?
То вярно че се е получило от "вратите", но ако направите едни истински (например "плъзгащи" се)
врати там май ще е по-добре. А на мястото на "триъгълника" направо сложете още една будка за охраната и ...готофо.
Щото "врата" от оградни платна с такавма големина, ще е счупена при първото и "отваряне" де...
Давам само идейка, не препоръки и или каквото и да е друго извън това....
Модула почва да придобива все по-готин вид!!!
--- Край на цитат ---
Сега го прочетох това и мисля, че идеята за плъзгаща се врата е страхотна!  :) Тъкмо умувах каква ще е вратата при депото и дали да има такава. 90% съм убеден че ще осъществя идеята.  :hi:

mgirginov:
Ето малко снимки без светкавица:

emilchaushev:
Поради вдигнатия адреналин на хер Председателя от изминалия рожден ден на КЖМ, се усмелявам да поместя снимки от следващото творение на клуба ни- втория бретел имал честта да бъде оформен от Асен.

Летяла си една птичка и какво да види:

И решила да се спусне да погледне по-отблизо

Първо се спуснала до дъскорезницата

Какво по-хубаво от сочна слива до външната тоалетна си казала птичката

Скучна работа си помислила милата и подхвръкнала към градината, където имало и домати, и краставици, марулки, зеленце...богата работа

Шопарите се бяха изпънали като ТКЗС- рски песове

А в съседния двор имало дъхави цветя.

Сочната скива беше заобиколена още веднъж

На строителния обект течеше тежко разколачване на изпреварило набези на латиноамериканците внос...

Gervasii:
Голяма красота! Много ми харесва супер е станало! :hi: :hi: :hi:Много ме кефи коловоза за демонтаж!

pach:
Ухааааааа...конференцията наближава и вие явно ще сте с пълен комплект модули в Н0.
Марио изключая състаряването, от ден на ден все по "задобряваш" в модулооформлението.
Дървата с дръвниците зад барака са станали много добре. Направо си се постарал в детайлите,
та предполагам, че на този модул колкото пъти се вгледаме, все ще откриваме още някое
дребно детайлче или краска (русизъм) който предишния път не сме видяли.
 :hi: :hi: ;D ;D

А Асен направо ме "разби" с тази култова лимузина в двора на виладжията.
Много дъски, разтоварища, трупи, сечища и т.н. - сякаш модулите са на "Топливо",
което явно има претенции и към петролния бизнес (с кладенците)!!! Супер!!!
А разглобяването на изоставения коловоз е станало перфектно - с тревата прокарала между баластрата!!!
Но прасета са прекалено чистички, бре!!!  :haha:
Поздравления и за двамата с тези хубави модули!!!
 :hi: ;D ;D :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия