Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 4,814632697....

<< < (7/32) > >>

mgirginov:
Длъжен съм да спомена, че върху модула "Тунелът" са използвани САМО дръвчета на фирма "Елида-Тодор Тодоров" от Разград.

gzo:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=3348.msg65881#msg65881 date=1318050341 ---Длъжен съм да спомена, че върху модула "Тунелът" са използвани САМО дръвчета на фирма "Елида-Тодор Тодоров" от Разград.

--- Край на цитат ---

От далече не им личи, но от близо се забелязва, че някои от дърветата са с несъразмерни части. Ето например на тази снимка се набива неестествената дебелина на стволовете спрямо короните.

...а тук е обратното ! Широка корона на хилав ствол.

zazo:
Аз също си купих няколко дръвчета за модула от Тодор Тодоров и смея да твърдя, че са много добри. Съвсем успешно си съперничат със скъпите модели на маститите фирми, а цената им е далеч по приемлива. Имайки предвид, че се правят на ръка пък е гарантирано че няма едно с едно еднакви. По-късно ако остане време ще пусна снимки.

mgirginov:
Хайде да поизтупаме темата от праха :

Забележете "Майсторът на мухобойката" с кои пръсти й дирижира :lol:

mgirginov:
Клубното трасе нарастна с още два модула. Аз ще представя сътвореното от мен - модул "Бетонов възел" :

Дърветата и храстите са производство на фирма "Елида - Тодор Тодоров" http://www.dioramatt.com/2.Galeria/Sector%2005.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия