ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Boris 2-12-4
Best Ripper:
Добре дошъл! :drinks: А аз си мислех, че с моите 3 мащаба съм "най-пъстър"... ;D
gregary:
Направо се замаях! :lol: :blink:
Много ми хареса и четох с интерес! :good: :hi: :drinks:
А това тук е много точно казано:
--- Цитат на: Boris 2-12-4 link=topic=3360.msg65963#msg65963 date=1318324398 ---Няма най-добър и най-лош мащаб, няма най-готина епоха :pleasantry:
--- Край на цитат ---
KRAKOMOBILA:
Добре дошъл! Много интересно представяне - ще се радвам и лично да се запознаем. Изглежда си доста интересна личност. :)
gzo:
Споменаваш, че си правил и модели за военните.
За какви модели по-точно става въпрос ? Навремето из щабовете на поделенията имаше и такива "гъзарийки". Представляваха една голяма маса с ланшафт и "макети" на сгради и техника. Е верно, че по-скоро приличаха на дървени трупчета отколкото на детайни макети, но тук-таме имаше и уникални неща, включително и с жп. участъци. Та за такива ли модели става въпрос или за онез хубавите моделчета на бойна техника дето стояха из канцелариите и се ползваха за подаръци ?
liro4605:
Привет и от мен! :hi:
Ще се радвам да публикуваш колекцията си от по големите мащаби и по специално на локомотивите.Мисля някой ден да си закупя един от по големите за витринен модел който обаче определено ще е електровоз.Де да можеше да е 46та марка :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия