Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Диорами

<< < (6/11) > >>

emilchaushev:

--- Цитат на: daddy_g link=topic=3365.msg68767#msg68767 date=1323775821 ---Идеята ми е да е на звена като тези на Висман....ама с моя поялник със сигурност няма да успея да ги направя

--- Край на цитат ---

Твоя поялник ми се чини като четката на Тонката ще да е...

Vlado:
При мен на макета, понеже също има такъв момент със свързване на стълбове за контактна мрежа на отделните модули, съм го предвидил всеки път да се поставят/свалят струните (то и нямам друг изход, де) при ново свързване/демонтиране на модулите.
Все пак съм спокоен, защото очаквам някой ден, като завърша всичко и изложа макета някъде, случаите на преместване му да са малко, а оттам и опасността от повреди заради често монтиране/демонтиране, сведени до минимум.

daddy_g:
Владо и аз се надявам да го разположа някъде сглобен....но освен да взема къртача и да нахлуя в съседите, няма как  :( :( :( :(

Vlado:
Както написах и по-горе (макар и само за моя случай), нямаме голям (да не кажа никакъв) избор при модулно изработен макет (няколко диорами), да не предвиждаме поставяне/демонтиране на струните за контактна мрежа в граничната част на модулите. Ти просто нямаш избор! Иначе няма демонтиране. Тъй че единствената ти задача е да измислиш как най-лесно да го правиш, а не дали да го правиш. В крайна сметка взимай пример от големите фирми, чиито продукти също са замислени по този начин. Друго решение според мен няма...

Vlado:
Малко примери:

Отделен модул

Два отделни свързани помежду си модули

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия