ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Изчезна 'заключването'...

(1/5) > >>

Adrian:
Разбрах ,че е предприето ограничаване правата на потребителите , като първото посегателство е  невъзможността да си заключваме темите .

Възможно ли е все пак Авторът  да има права да си закючва темата ? Все пак си е негова  и е редно той да може да си решава какво да я прави.

Венсеремос! :-\

Vlado:
Няма никакво ограничаване на каквито и да е права на потребителите. Сигурно има някакъв технически проблем. Ще проверим и отстраним.
Адриане, не подхождай винаги "с рогата напред" към всеки проблем, възникнал във форума. Ако целяхме нещо против потребителите този сайт изобщо нямаше да е видял бял свят и да е така популярен. Отново повтарям, че всички от екипа работят по станицата абсолютно безвъзмездно, на доброволни начала и само когато имат време и възможност. Затова, моля, нека бъдем по-внимателни с критиките!

EMPEROR:
Не е технически проблем. По моя молба беше въведено това и със съгласието на Иво и с помощта на админа.
Както ти обясних и на ICQ, не е добра идея юзъра да има възможност да трие и заключва теми, по простата причина, че ако се появи спор, а такъв рано или късно ще се появи, юзери сами да почнат да се модерират, да си затварят и трият теми... сам се сещаш, че няма как да позволим такова нещо. Ако сам не си заключваш темите, не мисля, че ще се свърши света...

Adrian:
добре , само питам , защото наистина някой от вас трябва да се ангажира непр да наблюдава .

Владе, нямам рога бре ! - аз добронамерено и шеговито си лафя - нали си ме знаеш; ;),
а и както виждаш съм бил прав - ти не си знаел за промяната ;)

ПС. Приемете моите извинения , повече няма да изказвам мнение за работата ви. Наистина и аз съм домоуправител на доброволни начала , но във входа цари железен ред.

Vlado:
И аз трябва да се извиня! Но наистина не знаех за промените и това донякъде ме оправдава.
:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия