И Бенацо се включи в събирането на щанда. Разбира се, за неговите си неща, които най-любезно ни беше оставил още с идването си в събота:Туй се оказа идването, а не заминаването на Бенацо (то и снимките са датирани 29-и),

ама какво да се прави, грешим понякога, разбираш ли...
И тъй край на снимковата поредица давам с фотоси от нейното начало - Стефано Бенацо при пристигането си на изложението ведно с чудесните си модели:

Конец, край, the end...
п.п. Какви са моите впечатления от изложението: изразът "беше чудесно" не може изцяло да изрази общото ми усещане за това събитие. Думите са недостатъчни, както се казва! Беше страхотно, прекрасно, чудесно, вълнуващо, опияняващо и т.н., и т.н., и т.н.
Благодаря на всички участвали по някакъв начин в изложението: на организаторите, на колегите от клуба и особено много на приятелите от Пловдив, които буквално ни обгрижваха във всяко едно отношение. Благодаря и на стотиците хора, които посетиха щанда и макета ни и показаха жив интерес към нашите занимания! Те бях най-яркото доказателство, че сме на прав път!
Специални благодарности, приятели! Горд съм, че съм част от това общество, от този клуб, от тази СТРАСТ! Благодаря!