Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
T8 от Brawa (40500) - едно (дългоочаквано) китайско дърво...
widowmaker:
За никого не е тайна, че продукцията на фирмата вече идва от Китай.
Тук ще направя едно представяне на най дълго чакания локомотив,
който обаче се оказа пълен боклук по отношение на качеството на сглабяне...
Тук някакъв китаец е решил да ми резне едната тръба за пясък (явно е строшена при монтажа):
Предният капак на димната камера е меко казано красота,
демек немско качество със сериозен китайски привкус:
Отвътре. Малко "хай-тек" спойки мейд ин Чайна (ако аз запоявах така, отдавна да са ме изритали от бачкането):
Всички светодиоди са навързани паралелно (така е заради аналоговото управление, т.е. при напрежение над 3-3.5 В ще светнат),
което обаче не е добро решение , предвид производствените толеранси и опасността някой от тях да работи с по голям ток от другите.
Можело е да им турят изравняващи смд резистори за всеки един, има место по платката, ама не би.
Всъщност баластни резистори има само на заглушката, т.е. ако се монтира декодер,
не е ясно какво точно може да се случи. Аз разпоих всичко, навързах светодиодите последователно
и им турих по един баластен резистор 130 ома.
Следва продължение...
widowmaker:
Продължението:
Изпратих аз локомотива до Брава в Германия и хората ми го върнаха след няма и две седмици.
В приложения протокол обаче е упоменато, че е проверена и тествана трансмисията и толкова.
Писах им, че аз проблем с трансмисията нямам (и не съм и имал де), оказа се, че единият не казал на другия,
та той пък решил, че е заради обичайния дефект, проверил зъбните колела, извъртял една тестова обиколка и ми го пратил обратно.
После едни извинения, извинения... Сега чакам да си получа изпратените вече чаркове, които те трябваше да подменят
(а държаха да им го пратя за да го направят те, иначе аз предпочитах да ми изпратят нещата и да си ги сменя сам).
Тоест локомотивът за скромните 200 евра стана златен, предвид строшените нерви, чакането и разправиите.
И в крайна сметка не може да се кара преди да му се направи "тунинг" на електрическата схема на осветлението
и преди да си получа чарковете за смяна от швабите. Демек стои разпилян на части в една кутия и чака.
Относно визията и детайлността
Не всичко е чак толкова черно, ако ги нямаше проблемите с некачествената сглобка, детайлността на локомотива е много добра,
Много подробно е направена арматурата по котела и детайлите по ходовата част.
Просто в случая събирането му от ниско квалифицирани китайски дебили си е мишън импосибъл.
Прекалено много монтажна работа има по него, предвид многото микроскопични детайли.
Работа, която изисква специална квалификация и опит като за сглабяне на ръчни часовници, а китайците традиции в това нямат.
Относно ходовите характеристики:
Трансмисията е прекалено шумна, ходът обаче добър, особено при ниски скорости, дори и при аналогово управление.
Място за звук няма, дори да се полва миниатюрно говорителче на СТ Електроник.
Все пак някакъв шанс има, но само при положение, че се разкара оригиналната платка на локомотива,
за да има достатъчно височина за говорителчето.
Gervasii:
Това е теслата на Брава!!!!!!!!!!!!! Аз имах проблем с предавката. И постъпих по следният начин върнах я на търговеца (Липето), възстанови ми транспорта по изпращането, прати я на Брава и после ми я върна за негова сметка. Според мен е трябвало да я върнеш на продвача от който си я взел и да се оправя! Да не говорим, че с талона на Брава ти се удължава гаранцията. Бития, бит е....я е..н!!!!
widowmaker:
Мани не тесла, ами жесток боклук, а народът тук реве, че Роко се прави в Румъния...
100 пъти е по добре моделът да е събран (независимо къде) в европа, в сравнение с азия, това е факт.
То аз предпочетох да си свърша работата сам, с презумпцията, че става едно протакане във времето...
То повече Брава при мен няма да има, така или иначе...
Сaprycorn:
Ех, да беше единственият модел на Брава с фабрични дефекти, но уви, напоследък издънките на Брава са все по-чести и все по-големи!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия