Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Избори 2011
jopeto:
Че, това в статията за нас е действителността е така, обаче от къде на къде, ще си бършат задниците за тяхното положение с българите? Да не забравяме, че сигурно 80% от шивашките цехове са на гръцки фирми.Заплатите и работното време няма смисъл да ви казвам какви са.Защо не шият в Гърция и не наемат трудолюбиви гърци!?
niki:
Грег, незнам дали си видял, имаше една карикатура по случай хелоуин- споделят си кой как ще се маскира- и единя казва- аз ще съм като грък - така ще ми опростят 50% от сметките :lol: :good: :drinks:
G_GROZ:
Че са прави, че сме мизерници - спор няма!
Но аз да питам, ако пак тия дето им опрощават мързела сега, не им бяха подарили Беломорска Тракия, и ги бяха оставили на разпореждане 50 години на СССР, дали щяха въобще да си спомнят, че са елини? Щяхме май да ги посрещаме пак като бежанци.
BDZ:
Имам чувството, че тази статия, както и един друг материал "Тихо да не събудим българите" отпреди няколко месеца са писани от българин, ако не и от един и същ човек.
pach:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=3379.msg66993#msg66993 date=1320668042 ---...Айде сега! Не намесвай опиатите в цялата работа. Колкото и да са лоши, съвсем не са такива, каквито се описват.
Всичко писано в нета за въздействието на така наречените наркотични вещества е писано от хора,
които никога не са пробвали дори едно дръпване от цигара с канабис (на село му викаме коз),
но иначе пък са напълно наясно какво точно ти се случва като пушиш трева и са го описали много подробно..
...
--- Край на цитат ---
Без да съм опитвал какъвто и да е "коз", мога твърдо да заявя,
че опиатите не са необходими!!!! :diablo: :diablo: :diablo:
Те са заместител на къде по-хубави неща в живота.
Деца, жени, хоби, туризъм, информация и т.н. (не в този ред разбира се).
:dance1: :dance1: :dance1: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
И още много, ама наистина много начини да ти е готино и то в пъти по-добри от опиатите!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия