Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Хирш на юг
liro4605:
Не знам защо снимките по-горе ги няма,но както и да е.
Едни факти от направено ново :diablo:
http://www.railwaymodeling.com/gallery/albums/userpics/10075/thumb_SN850109.JPG
Ако не се лъжа на спирката пишеше 1890г
Багера не го и видях какъв модел ,но това е историята,вече липсваща.
Бесен бях като минах покрай спирката точно в този момент :diablo: :diablo: :diablo:
Всеки в тази държавица се е хванал да руши!
Спирката е същата архитектура като Скобелево и няма да се учудя, ако е спасена от някой добронамерен италианец.
bg&flag
–––––––––––––––първите снимки са взаимствани------------------------
pavel75:
--- Цитат на: liro link=topic=3401.msg99958#msg99958 date=1434631902 ---Не знам защо снимките по-горе ги няма,но както и да е.
--- Край на цитат ---
Като се опитам да отворя линка, излиза това:
Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (1)
Нещо се е случило със снимките на сървъра.
liro4605:
Една снимка която намирам случайно в нета,но тук и е мястото
За незнаещите-днешна гара Септември
TANO:
Лиро понеже и аз не виждам снимките, спри да качваш, докато не се оправи проблема със сървъра. Щото темата е интересна. Пък после Павката може да ми изтрие поста. Колкото до тая снимка - категорично Централна гара София.
Цитат:
"Постройката след гарата е "жива" и до днес и трябваше да я има и на тази снимка.
Отделно липсват двете странични "кубета".Много се зайнтригувах коя ще е тази гара от онова време с електрификация само на едната гърловина."
П.С. Чак сега виждам, че снимките са качвани преди време. Може и да съм ги виждал, но не се сещам. Можеш ли да ги възстановиш?
liro4605:
Преди ги качвах тук http://bgphoto.net ,но какво се е случило със сайта идея си нямам.В крайна сметка ги имам в някой комп так,че могат да се качат пак,но всичко е време,а днес е облачно със силни валежи :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия