Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Eдрите мащаби - от 1:19 до 1:48
Boris 2-12-4:
Привет! :give_heart: :drinks:
Ще се опитам да започна една серия посветена на ЕДРИТЕ мащаби.Те са малко познати в татковината ни.Впечетленията на повечето от нас са доста спорадични и особено за тези които нямат възможност да ги пипнат, малко теория и практика не биха били излишни.
Изхождам от позицията на човек имащ досег с тази материя.Не съм профи тук, но се надявам да стана в някои области, без това да ми е особена цел. От малък съм виждал и държал 0 - тук в България.Правих смешни опити с големи гондоли в 1:45 с помоща на Стойко и варненски моделисти, не само жп.Има(х)ме много кадърни корабни специалисти тук край морето...В 1:20 също се пробвах преди години...
От 2003 започнах да събирам и отчасти да джиткам(карам) 1:32 и 1:45.Имам и теснолинейки 1е, 0м, 0е, 0i/f.
Член съм на две дружества -в Германия и Англия, които се занимават основно с тези ТИПОРАЗМЕРИ.
Направих поредица от изследващи пътувания/ИП/ посветени основно на тази тема.Изследователски би звучало доста претенциозно :bb2:
Тази серия ще е доста разхвърляна във времето, поради заетостта ми. Част от нещата са от моя личен опит, други от литературата която имам, трето - споделено от колеги.Не считам предложеното за единствената възможна истина :hi: Освен това нямам особено намерение да отговарям на всеки въпрос- това не е от горделивост , а от липса на време, или пък някои могат да се отклонят много от темата,както аз самият скоро направих :angry:извинявай Грегъри :give_rose:
Според доста специалисти мащабите в жп моделизма се делят на три: малки, големи,возещи.
ДРЕБНИ мащаби /ДМ/ са всички от 1:72 до 1:440,ако не са измислили и по-малки.
ЕДРИ мащаби/ЕМ/ са тези между 1:19 до 1:48(50).
ВОЗЕЩИ мащаби/ВМ/ са тези от 1:16 до 1:1.- тези теглят,влачат(влак) хора.
Разбира се има и изключения, но те не предмет на тази публикация(1:22,5 и тегли стопанина си...)
ТИПОРАЗМЕРЪТ S 1:64, ползван в САЩ и Англия, не знам къде да го туря :pleasantry:,не съм държал такова чудо, а специалистите също не са на единно
мнение.
Та моята цел сега са ЕДРИТЕ мащаби/ЕМ/ - всичко между 1:19 до 1:48(50).
Тези мащаби са прародителите и родителите на днешните НО,ТТ,N,Z.
Според Нормите на Европейските жп модели (НЕМ), тук влизат ТИПОРАЗМЕРИ II-1:22,5 , I - 1:32, 0 - 1: 45. Със забележката, че в някои страни е 1:43,5.
Англичаните имат навика да са си особняци в нашата сфера и за единица използат и 1:30.Освен това, те използват много в градините си и мащаба
SM 32 - това си е 1:19, теснолинейка която ходи на 32 мм междурелсие. За да стане по объркано американците в тяхните норми NMRA използват още и други, техни си мащаби, които ще изброя по долу.
Започваме с европейските:
НЕМ 010:
мащаб типоразмер междурелсие
1200 до 1700мм 850 - 1250 650 - 850 400 - 600
++ допълнителна буква
към типоразмера м е i/f
моделно междурелсие модел метър
1:45 0 32 22,5 16,5 12 мм 22,2
1:32 I 45 32 22,5 16,5 мм 31,3
1:22,5 II 64 45 32 22,5 мм 44,4
NEM - допускат и за широколинейните линии отклонения от мащаба , най-вече от 1 и по-големи.( :stop:Единица се пише с римски цифри,но
се допуска и с арабски, същото е и за останалите по-големи от 1).NEM допускат и мащабът 1: 20 - с 72 мм междурелсие.Този мащаб бе използван от
моделистите в България, от хората доста по-големи от мен(сега съм на 55). Води се музеен мащаб.
При американците цари пълня слободия в нормите.Някои са нормирани, други не :angry: :pleasantry:
NMRA:
обозначение мащаб междурелсие(моделно)
F 1:20,3 71 mm
Fn3 1:20,3 45 mm
II 1:22,5 64 mm
IIm 1:22,5 45 mm
G* 45 mm
1/2" 1:24 60mm
I 1:32 45 mm
In3 1:32 29 mm
0 1:48 32 mm
On3 1:48 19 mm
0n2 1:48 13 mm
Тук трябва да се отбележи тоталното отсъствие на много разпространения ТИПОРАЗМЕР 0n30. Създаден изцяло по европейски стандарт за да движи по 16,5 мм релси. Липсва в нормите и 1: 29 , който също е разпространен обаче отатък голямото езеро.1:26 също липсва, при все че американците го
произвеждат.
Момичета и момчета, не всичко е тотален хаос :yahoo: :sarcastic:(Само да си помислим за куплунгите в НО :yahoo:).
Нали затова са форумите, за да запалим светлина :give_rose: :clapping: :drinks: :give_heart:
Край първа част :lol:
Best Ripper:
Според мен бъркаш, Борка...
Голям мащаб -> малък модел
Малък мащаб -> голям модел...
Причината е, че мащабът 1:ххх означава колко пъти е намален оригиналът... Понеже е под знаменател, голямото ххх означава силно намаление... :hi:
Boris 2-12-4:
По принцип си прав,Венци! :give_heart:
Но, така са получили известност в Европа и Щатите. И списанията които ги издават по тази тема, носят заглавия от този род: Големи мащаби и тн...
Борис
pach:
:hi:
Само да добавя две неща...
1.Мащаб "0" със съотношение 1 : 45, във Франция е в съотношение 1 :43,5 ---> а в Съединените Щати пък е 1 : 48.
(чете се "нула", а не буквата "О", както мнозина се заблуждават.)
2. Мащаб "S" може да мине в "малките мащаби" по следната аналогия:
"Н0" (хаш нула) е половината на "0" ("0" е 1/45, а "Н0" е 1/87)
"S" (ес) е половината на "І" (единица) ("І" е 1/32, а "S" е 1/64),
следователно щом е "половинка" от "голям" мащаб, значи е в групата на "малките" мащаби!!!
...само дето не съм сигурен от къде го знам такова определение за "S"... :blush2:
;D ;D ;D
ПП.Принципно не бива да се бърка мащаб (което е съотношение) с чисто числовите стойности идващи от математиката.
Тоест трябва да се прави разлика между съотношение и числова стойност.
Например колко е разликата между 1 : 150 и 1 : 50 ???
При съотношението е = 3 пъти.
При числовата стойност е = 100 единици.
За това "големите мащаби" са си големи по презумция, защото се "чете" съотношението,
а числовите стойности са математическия им израз на това съотношение.
IKAR:
Сигурно ще кажете "Барабар Петко с мъжете", ама по отношение на мащабите - това е част от специалността ми е абсолютно недопустимо баш аз да не ги знам тия работи. Та да започнем от самото начало. Мащаб означава отношението между единица дължина от образната повърхнина, в случая модела, и нейното действително съответствие върху земната повърхност или в нашия случай, върху действителния локомотив. В картографията се работи основно в сантиметри, тоест 1:32 означава един сантиметър от модела отговаря на 32 сантиметра от действителността. В тази връзка понятието "голям" мащаб е абсолютно погрешно. Колкото намалението в мащаба по отношение на картата или модела е по-малко, толкова моделът е по-голям или мащабът по-едър. Съответно, при по-умален модел, или по-голямо намаление, примерно 1:160, мащабът е по-дребен. Накратко, казва се едър и дребен мащаб.
Във Виена имах възможност подробно да разгледам едромащабни модели в мащаб 1:32 и 1:45. Като ми поостане малко време, ще напиша голям пътепис със снимки. Много работи има за разказване.....Та докато гледах моделите на KM1, се случи едно, така да се каже, произшествие - един дълъг парен локомотив с тендер взе, че дерайлира, защото бяха наслагали трамвайджийски мерклински стрелки с много малък радиус. И представителят помоли мен и още един ентусиазиран посетител да му помогнем да вдигне локомотива, за да го намести отново на релсите. Е, повярвайте ми, ако че бяхме трима човека, се позатруднихме - това чудо тежеше поне 20 кила. Значи, ако това нещо някой си го сложи на витрината, тя със сигурност ще се събори.....И друго ми направи впечатление, освен че за такъв мащаб ти трябва огромно помещение - по обективни причини детайлизацията при тези модели видимо не е така ясно изразена и не изпъква, както в H0. Ако някой очаква да види извътре тапицирани седалки, салон, облицован с фурнир, внезапни спирачки, дръжки, багажници, лампи, надписи и т.н. - няма такива работи. Но за сметка на това влаковете издържат на външни условия - дъжд, сняг и т.н. Просто тези модели са направени за наблюдаване по-отдалече, в никакъв случай гледане с лупа, и за сериозно каране, като може това да става и отвън в градината. Удоволствието е от карането, не от гледането отдолу и извътре през прозорците.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия