Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
RQ:Телефона на магазин...
NoHaB:
Някой може ли да ми каже телефона на магазина във малкия ЦУМ тъй като си поръчах една гара и закъсня твърде много, а не съм от София и няма от къде да го намеря...
TheJackal:
Здравей!
Това е адреса: София, ул. "Пиротска", Малък ЦУМ, ет. 2, Тихомир. Предполагам, че ако се обадиш на ослуги ще ти го кажат, стига да има такъв. Ако ли не някой от софиянци да помага или да му вземат GSM и да го постнат тука. Дано по-скоро да си получиш пратката.
NoHaB:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=341.msg2958#msg2958 date=1205870379 ---Здравей!
Това е адреса: София, ул. "Пиротска", Малък ЦУМ, ет. 2, Тихомир. Предполагам, че ако се обадиш на ослуги ще ти го кажат, стига да има такъв. Ако ли не някой от софиянци да помага или да му вземат GSM и да го постнат тука. Дано по-скоро да си получиш пратката.
--- Край на цитат ---
Аз адреса го знам...Трябва ми телефона, а що се отнася до гарата дано наистина скоро дойде че ще се стреляме :D :D :D
Мерси все пак...
Maktub:
Здравей, аз също съм си поръчал в Малкия ЦУМ една трансформаторна подстанцийка. Към края на миналата седмица – може би четвъртък или петък – беше получил една от пратките с някакви гари и други неща, но чакаше втората партида към края на тази седмица или началото на идната. Човекът там каза, че се обажда на всекиго, когато пристигне поръчката му, ама въпреки това минавам отвреме-навреме, колкото да създавам усещане за лек натиск ;) Когато получа моята подстанция ще ти кажа, за да провериш или да решиш какво да правиш.
NoHaB:
Ами преди няколко дена се обадихме и оня каза до 1 седмица та така чакаме си нетърпеливо гарата...
А и една 4-осна цистерна от конрад Wascoza... ;)
P.S.Чакането му е майкаата...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия