Вчера бях пак при локума - ако направиш заявка и предпплатиш 50 % , ти дава отстъпка от 10 % което никак не е малко (на 500 лв-50 лв. си е още един вагон!)но уловката е , че ти прави отстъпка от цената в лева която той си е определил а не която му искат от Пико .И като се има на предвид , че се отпусна и потвърди , че Пико правят отстъпка на всяко тримесечие , ясно че си е най-обикновен търгаш.За това се бавят поръчките при него - първо , че не е моделист разбира само до толкова , до колкото е чул нещо от нас, и второ събира заявките като лъже в сроковете от две седмици , а ги изпълнява на месеци.
Никога не бих си направил поръчка през него , ами да е жив и здрав Жоро , заради който (е и за мен де

) и аз мечтая за тото удар!!!

На оня му се бръкна в джоба вчера , загуби си съня , като му обясних , че един сет на Пико за който е приел цели 5 заявки всъщност е "премиум" и съдържа не един ами цели два влака (с два лока и общо шест вагона) !!! Едвам се сдържах да не се изсмея на глас , а той горкия помръкна за дълго!!!
Вппрочем твърди че от него купуват трима Бургазлий които не се познавали доскоро , че са от един град , та дали има нещо вярно и кой са те , някой знае ли ги?
А да не забравя , колооси при него вече няма , но се е напълнил с талиги от разглобени вагони и локове но без колоосите.
Сега виждам че има и анкета в която ще гласувам "доволен" щото си купувам това онова (по моя си преценка за качество и адекватна цена) , и то само което има на щанда му , поръчки не правя!
И въобще , ако тоя човек не играе в ЕваY , просто незнам от къде намира тая стара стока , дето я продава - ми ние в България не сме много хора!?! >