Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Всичко родно на един адрес

<< < (3/3)

gzo:
Най-сетне обновление  :drinks:
Малко не се връзва спалния в кутийката, но вярвам с времето ще му сложиш по-хубава снимка.

Като гледам, че си сложил и бойна техника, като БМП-тата та се сетих за нещо !
Не знам дали държиш в секцията за БГ машини да разполагаш само такива твое притежане, но аз ти предлагам съдействие, като да качиш снимки и на мои модели, правени от мен и носещи български отличителни белези. Става дума за техника била и все още на въоръжение в БНА/БА като: ЗиЛ-157 с фургон, ГАЗ-66 с фургон, МТ-ЛБ, Зу-23 и др. Конкретно МТ-ЛБ-тата са си наше производство на завод Бета Ч.Бряг, Зу-то е на Арсенал Казанлък, а автомобилни фургони се правеха (и все още) в Исперих, само дето се качват на шасита чуждо произодство. Всичко ми е в НО. Та ако приенаш- драсни едно ЛС за подробностите.
 :drinks:

BDZ:
Да, кофти е спалния в кутията, но в момента нямам достъп до вагона, за да го снимам както трябва. В гугъл намерих една читава снимка, но не знам на кого е, за да поискам съгласието на автора ѝ.

Това, което предлагаш съм си го мислил преди. Имам идея да отделя самоделките на отделна страница, защото имам и други снимки на други интересни български самоделки, без да притежавам самите модели. Твоето съгласие го имам, но ще е трудно да получа съгласието на другите, защото дори не знам кои са авторите. Прати ми линкове към снимките на ЛС, ако ти е удобно. Ако някой друг има нещо интересно българско, нека да ми драсни/прати на ЛС.

CaLLlo:

2010 г.:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2247.msg36303.html#msg36303

pach:

И това е за поправяне:

Tillig No.74777 BDZ Liegewagen Typ Y WLAB, Ep. IV ---> Tillig No.74777 BDZ Schlafwagen Typ Y WLAB, Ep. IV

Tillig No.16360 BDZ Liegewagen Typ WLAB Ep. III (limited edition) ---> Tillig No.16360 BDZ Schlafwagen Typ WLAB Ep. III (limited edition)

Едното означава "туристически спален вагон" (по известен като "кушет вагон") от които имаш показани такива,
докато другите два са си чисто "спален вагон"!  :hi:

BDZ:
Благодаря за уточненията! :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия