Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Портали,подпорни стени,мостове,кантони....

<< < (4/20) > >>

emilchaushev:
Интересно... Но тази снимка ме накара асоциативно да си спомня едно пътуване из Испания. Кантона архитектурно много прилича на сградите в северна испания между Памплона и Сан Себастиан. баските къщи там са много подобни - с малки прозорчета и много изчистени. Предвид местоположението на района и мешавицата от архитектурни стилове е трудно да се каже кой точно преобладава, но използването на камък и дърво за строителство там е преобладаващо, особено в планинската част на района.

Rado:
Мост в крива над река Камчия, между гара Дъскотна и гара Трънак в участъка Карнобат - Комунари.

Начин за монтиране на стълбовете за контактната мрежа при електрификацията, десетки години след построяването на моста.

Мостът при гара Клисура. За мен - един от най-красивите жп мостове в България.

liro4605:

--- Цитат на: Getinge link=topic=3418.msg75531#msg75531 date=1333053711 ---Мост в крива над река Камчия, между гара Дъскотна и гара Трънак в участъка Карнобат - Комунари.

--- Край на цитат ---

:hi: :hi: :hi:
Минавал съм стотици пъти по моста, но никога не съм го виждал в тази светлина  :hi: :hi: :hi:

И с този на при гара Клисура е така но него съм го виждал във всички позиции.В участъка Христо Даново- Световрачене има още доста такива красиви виадукти и мостове.

n_sirakov:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3418.msg75547#msg75547 date=1333090293 ---
--- Цитат на: Getinge link=topic=3418.msg75531#msg75531 date=1333053711 ---Мост в крива над река Камчия, между гара Дъскотна и гара Трънак в участъка Карнобат - Комунари.

--- Край на цитат ---

Минавал съм стотици пъти по моста, но никога не съм го виждал в тази светлина  :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---
еми Миро мини един път с кола, ти не слизаш от тези влакове  :lol: :lol: :lol:
като минаваш с кола е Айтоски проход  :drinks:

liro4605:
Ти понеже често минаваш снимай някой път моста между Комунари и Дългопол ,ама не новия ,а стария :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия