Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Best Ripper в ТТ

<< < (3/16) > >>

emilchaushev:
Идеално като за каране.
Ей такива макетчета на едно ниво му е майката . НЕ гониш нива и пак се кара рахат

Един съвет... Ако можеш да събереш паяжината от кабели отдолу в снопове, ще си намалиш ядовете като тръгнеш да дупчиш я за структури я за друго  и намериш с дрелката някой от тях :)

lubo_gumata:
Браво!Само така! :ok: :hi:
М.... му,че не стига това място :(

gregary:
Браво и успех! :drinks:

mgirginov:
Ще ти покажем нежно :tender: пътя към риАлизъма...Ако не успеем ще ти го посочим с железен  :aggressive: юмрук/...по Сталин.../. А, ако пак не стане, ...ще се откажем ;D
Венци, важното е да си доволен. Ние, разбира се, ще ти намерим 6389 кусура :haha:
А, сега сериозно - какви структури си предвидил?

Boris 2-12-4:
Евалаааа  Братле!!! :good: :good: :good:

Много ме изкефи цялата философия  и най-паче НЕПУКИЗъМъ Ти относно обществени очаквания, модерни Тежнения и прочее :give_rose: :clapping: :pleasantry:

Erlaubt ist was gefaellt... :beee:
Разрешено е всичко, що ни кефи... :yahoo:

Пияната ми напомнят радостта на цели поколения моделисти...
У Германско има мноооого клубове, що работят   и сега по подобни си начини :drinks:

Не може винаги да караш на хайвер, разбирай модули... :yahoo: :dance1: :clapping:

Пожелавам Всинца ни да си получаваме редовно Кефийот по нашия си, строго индувидуален начин :diablo: :sarcastic: :hi:

/А аз утре ще довърша външната стената...следва коридора.../

Борис

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия