Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Best Ripper в H0

<< < (3/13) > >>

Best Ripper:
Раздайте пушкалатааа!  :lol:
Жоро излезе по-прав... Явно съм разменил кутиите на електровоза и Нохаба... на едната още личи едва-едва надпис BR242...  :sarcastic:

Сашо, знам, че там трябва да са настройките, а щерката само му ръчка из настройките и накрая ги зарязва както й дойде... Направи ми впечатление, че не включва светкавицата, ама на дисплея се виждаха добре... ще ги оправя, обещавам най-официално.. :yes:  Ама вече ги прибрах, така че няма да е днес-утре...

П.С. Иначе мога да снимам и с Никон Д90...  :on_the_quiet: :drinks:

j.k.kolev:
 :clapping: :clapping: :clapping:ще чакаме с нетърпение да покажеш и H0  :hi:

gregary:
А тук е като SBB разновидност - Ае477  :scratch_ones_head:

Best Ripper:
Ето и колекцията ми в Н0 към днешна дата...

Започвам с 4-осен товарен Guterwagen на PIKO - кат. № 54057 ep.ІV - expert серия

4-осен открит товарен Guterwagen Railion Ep.V на PIKO - кат. № 57750 - хоби серия

4-осен открит товарен DB ер.ІV на Electrotren - кат. № 5373К - заводски състарен и натоварен с кюмюр

4-осен циментовоз - тип "ракета"- испански железници - Electrotren - кат. № 5478К

2 бр. 4-осни цистерни Repsol - Transfesa - Electrotren - кат. № 5866К

Електровоз Hupac - хоби серия на PIKO за променлив ток (AC) - кат. № 57214

Парен локомотив BR03-1055 аеродинамичен, кафяво-червен, изцяло метален /без надстройката на тендера/ - производство на Marklin - има нужда от ремонт и боядисване на щанги, както и поставяне на гумени бандажи - подскача по новите C-профилни релси

3 бр. двуосни товарни вагони с удължена база - баузац /сглобяеми/ на PIKO - комплектовани с колооси и куплунзи, остана да им залепя ваденките с обозначенията.

2 бр. 2-осни хладилни вагони - производство на Marklin.

6-осна платформа с тръби DR ep.ІV - производство на Brawa - кат. № 47002

Имам и други неща... Тях утре...

София 70:
Проблемите с 4 -осните цистерни в ТТ е решим .Аз го реших с направа на нови от меден проводник .
Jopeto има друго решение .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия