ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Ванката
BaHkaTa:
Благодаря за приветствието :) Хаха дам паровоз ами звучи ми някак си как да кажа СОЦ но има и известна романтика :) Първата любов ръжда не хваща :give_heart:
Ами може и така да направя. Не е лоша идеята да се запознаем на живо и да покажа какво имам. Къде се намира клубът ? Адрес телефон нещо кажете.
pach:
Малко е тъпичко Владо да се престараваш!!!
Просто погледни в първият пост в темата и го коригирай него, с граматиката.
А моята забележка към новодошлия беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТЕЛСКА И ДРУЖЕЛЮБНА.
Но след изтриването и от Владо, се получава че все едно съм псувал Ванката.
Не знам... :scratch_ones_head: на мен лично ми омръзна да се вадят думите ми от контекста или още по-лошо - да се изтрива нещо което не е било нито в нарушение на правилата, нито лъжа, за да се оставя впечатление в някои хора (непознаващи ме), че нещо лошо съм написал в темата им.
Аман от престараване и натегачи ...на незнам какво си.
Бих искал Владо (който не е модератор - следователно не обсъждам администрацията и не нарушавам правилата) да се мотивира в какво сгреших та поста ми е променен.
И не ми разправяй, че в този момент имаше истински модератор във форума - все пак има начин да се следят някои кодове тук...
Както и не е желателно да четеш ЛС-тата ми адресирани до Лъчо (Emperor), дори той да ти е дал кодовете си - не е етично да си говоря с него, а ти да ни четеш ЛС-тата.
:diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:
Pach, позволявате си да коментирате действията на администрацията, с което нарушавате правилата на форума. Предвид това се считайте за официално предупреден, че при повторен такъв случай, наказанията във форума ще бъдат възстановени, като вие ще бъдете първият "усетил" това.
За сведение част от мнението ви бе изтрито, защото нарушихте т. 1.4 от Правилата на форума
Dispatcher
D2:
Добре дошъл в необятния свят на НОбистите!
Best Ripper:
Добре дошъл! :drinks:
emilchaushev:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2614.0.html
Ето къде сме. Всяка последна събота на месеца е ден на Отворените врати (Декември няма да има ). Заповядай!
http://railwaymodellingclub.com/
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия